Primer plànol de Rocío Carrasco amb una expressió seriosa

El dia que Rocío Carrasco va recordar quin era el problema d'Amador Mohedano

Rocío Carrasco va aclarir a Telecinco quines eren les diferències de l'exmatrimoni

Amador Mohedano i Rosa Benito es van separar el 2013, després que la col·laboradora guanyés Supervivientes 2011. L'ex matrimoni responsabilitza Telecinco del que va passar, concretament al programa Sálvame i als seus col·laboradors. Tot i això, Rocío Carrasco té una altra versió dels fets que ja va donar en el seu segon documental.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Rocío Carrasco assegura que el veritable problema d'Amador i Rosa no ha estat els mitjans de comunicació. Suposadament, Mohedano no es va comportar de forma honesta amb la seva exdona i ella es va acabar assabentant de la pitjor forma. Rociíto assegura que Rosa Benito va descobrir un presumpte engany econòmic d'Amador i no se'l va perdonar mai.

Amador Mohedano somrient en un photocall al 2016
Amador Mohedano va ser senyalat per Rocío Carrasco | GTRES

Rocío assegura que els conflictes entre Rosa Benito i el seu exmarit no van començar el 2013, presumptament venen de molt abans. Concretament, des que va morir Rocío Jurado i va deixar una suculenta herència a l'esquena. Carrasco assegura que quan es van asseure amb el notari va sortir un deute d'Amador Mohedano que la Rosa no coneixia.

“Quan estàvem en aquella negociació de l'herència, Amador tenia un deute aproximat de 500.000 euros amb Hisenda. Va saber la notaria sencera de les veus que li donava la seva dona i li va dir que es pengés. 'Penja't Amador Mohedano', li va dir i jo em vaig acostar a ella”, relata Carrasco.

Rocío Carrasco ja ha destapat com va començar tot

Rocío insisteix que el matrimoni de Rosa Benito i Amador Mohedano no era idíl·lic, el 2006 van començar els problemes. Insisteix que tot va començar per la suposada poca transparència que Amador tenia amb la seva exdona. Tot i això, Carrasco assegura que va donar la cara per Mohedano perquè el comentari que va fer Benito va ser molt desafortunat.

“Jo m'hi vaig acostar i li vaig dir que fos l'última vegada que li faltava al respecte així el meu oncle”, va assegurar la dona de Fidel Albiac. També ha explicat l'altre problema de l'exmatrimoni, el motiu pel qual no en volen saber res d'ella.

Primer pla de Rosa Benito enfadada a 'Ya es mediodía'
Rosa Benito va tenir molts problemesamb Rocío Carrasco | Mediaset

“Volien l'herència per fer front al problema que havia originat l'Amador i la Rosa estava molt calenta en aquest sentit”. Aquestes declaracions encara continuen tenint pes.