Muntatge en primer pla de Rocío Carrasco i Amador Mohedano seriosos

Les 'mil trucades' que Amador Mohedano va fer a Rocío Carrasco per signar la pau

Amador Mohedano va intentar reconciliar-se amb Rocío Carrasco moltes vegades

Rocío Carrasco deixava molt clar durant l'emissió de la seva docusèrie, que la situació amb la seva família era totalment insostenible i ja no en volia saber res. Tot i això, això no treu que Amador Mohedano hagi intentat en nombroses ocasions parlar amb ella i fer-la entrar en raó.

De fet, ell mateix confessava que havia trucat a la seva neboda "mil milions de vegades. Qui l'ha trucat sempre per felicitar-la el Nadal, aniversari, actes de família i tot això he estat jo", deixava molt clar.

D'aquesta manera, sembla que Carrasco no s'esforçava gaire a mantenir el contacte amb la família, ni tan sols quan encara mantenien relació i es deixaven veure junts en públic.

Primer pla d'Amador Mohedano amb un barret
Amador Mohedano, molt dolgut amb Rocío Carrasco | GTRES

"Ella no m'ha trucat mai", li retreia Amador Mohedano a Rociíto. De fet, explicava que no només ell, sinó que altres membres del clan dels Mohedano, com la seva germana Glòria o fins i tot el seu cunyat José Antonio, havien intentat contactar-hi sense èxit.

"Ella mai et contesta, ni a les trucades, ni als correus electrònics ni res, perquè per què perdré el temps...", es lamentava el germà de 'la més gran'.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

De la mateixa manera, Amador deixava clar que estava molt dolgut "perquè ha dit moltes barbaritats". Tot i que, malgrat això, no perd l'esperança que en algun moment Rocío reaccioni i demani ajuda.

"T'ho dic des d'ara mateix que me'n vaig a buscar i me l'emporto perquè estigui amb nosaltres", assegurava sobre això. "Que es tregui la gent que té al voltant, perquè és clar que li han aconsellat fatal", sentenciava implacable en clara referència Fidel Albiac, marit de Carrasco.

Rosa Benito junt amb Amador Mohedano i una amiga amb una foto de la Rocío Jurado al fons
Amador Mohedano defensa la seva família dels atacs de Rociíto | @rosapepioficial, Instagram

Amador Mohedano, implacable amb Rocío Carrasco

D'altra banda, l'ex de Rosa Benito recordava també un Nadal en què va convidar Rocío Carrasco per sopar junts a Madrid.

"El primer any que ells van anar a passar Nadal amb María Teresa Campos, jo tenia organitzat un sopar familiar a casa meva de Madrid", explicava. Una ocasió en què ella li va posar una excusa molt poc creïble.

"Li vaig trucar a ella perquè vingués, i em va dir 'tito, no tinc ganes de sortir enlloc', i al cap de dos dies la veig a les revistes en un sopar amb María Teresa. Això són coses que et deceben i que fan mal", al·legava molest.

Primer pla de Rocío Carrasco seria en una imatge del 2020
Rocío Carrasco, molt contundent sobre el que pensa dels Mohedano | GTRES

A més, Amador Mohedano també va voler destacar que no entén d'on ve tant d'interès per part de la seva neboda per exalçar la figura de la seva mare, Rocío Jurado.

I encara menys a organitzar musicals i certs esdeveniments relacionats amb la vida de l'artista, ja que ella mai havia mostrat "interès en la carrera artística de la seva mare. Mai, i encara que em crucifiquin ho seguiré dient".

Així, una de les coses que més el molesten és que vingui ara a aprofitar-se de la feina de 'la més gran'. "No és just, però ella ho tindrà per a la resta de la seva vida. La meva consciència està tranquil·la".