Fidel Albiac i Rocío Carrasco a la inauguració del monument de Pedro Carrasco
GENT

Rocío Carrasco fa una confessió sobre Fidel Albiac que aclarirà qualsevol dubte

Rocío Carrasco deixa entreveure com està la relació amb Fidel Albiac amb una simple confessió sobre el seu pas per 'Bake Off'

Rocío Carrasco s'ha sincerat sobre el seu pas per Bake Off durant la roda de premsa que han preparat a RTVE davant la imminent estrena del programa.

I ha estat precisament durant aquesta entrevista, quan Carrasco ha aprofitat per llançar una picada d'ullet al seu marit, Fidel Albiac.

L'advocat sempre ha estat el seu gran suport, malgrat totes les crítiques que hagin pogut rebre i fins i tot els rumors constants de crisi o divorci.

Fidel Albiac i Rocío Carrasco acudeixen al tanatori per la mort de María Teresa Campos el dia 5 de setembre de 2023
Rocío Carrasco i Fidel Albiac, més feliços i units que mai | Europa Press

Així, Rociíto ha deixat ben clar que el seu matrimoni continua tan bé com sempre. És més, pel que sembla Fidel Albiac s'ha convertit en el 'catador oficial' de totes les postres que ha anat cuinant al llarg d'aquestes setmanes.

Per començar, Carrasco ha explicat per què va acceptar formar part d'aquest projecte, que suposa tornar a RTVE per la porta gran.

"Em venia molt de gust", ha reconegut. "Sempre m'ha agradat la rebosteria, els pastissos i em venia de gust. Soc força cuinetes".

Tot i que la filla de 'la més gran' assegura que és un terreny força complicat, ja que és molt fàcil passar-se i fer malbé el resultat final.

Rocío Carrasco i la seva picada d'ullet a Fidel Albiac que demostra com està la seva relació

A més, i segons ha confessat, el seu marit Fidel Albiac li ha fet una clara petició i és que li suplica a Rociíto que ja no li faci més postres. "Em diu que no pot més", ha explicat entre rialles.

"El tens com a conillet d'Índies", ha apuntat llavors la reportera. "Home, és el tastador oficial", assegura Carrasco. "Està el pobre meu dient-me: 'Gorda, ja. Si us plau'".

De la mateixa manera, Rocío Carrasco ha remat a favor dels seus companys, donant a entendre que es porta molt bé amb tothom. I no només això, sinó que han demostrat posseir grans habilitats a la cuina.

Primer pla de Fidel Albiac amb rostre neutre a la preboda de Raúl Prieto i Joaquín Torres
Fidel Albiac, gran suport de Rocío Carrasco a 'Bake Off' | GTRES

"Aquí fins al més ximple, fa rellotges", ha deixat caure sobre el nivell que tenen la resta de famosos. Alguna cosa, davant del que Rocío ha procurat informar-se el màxim possible i així donar el millor entre fogons.

Tant és així, que a les primeres imatges que s'han compartit del programa, Carrasco ja s'ha convertit en la gran protagonista per la seva aparatosa caiguda al mig del cuinat. El que s'ha acabat tornant viral en qüestió d'hores.