Muntatge de Rocío Carrasco amb Fidel Albiac vestits amb vestit i vestit sobre un fons d'una ciutat europea i al costat una retallada de la cara de Jesulín de Ubrique

GENT

Fidel Albiac i Rocío Carrasco superen el mateix problema que va tenir Jesulín

Fidel Albiac i Rocío Carrasco tenen una cosa molt important en comú amb aquest torero gadità i la seva dona

Rocío Carrasco i Fidel Albiac formen una de les parelles més sòlides de la premsa rosa, per a desgràcia d'alguns. Han consolidat la seva història d'amor contra vent i marea. I en això hi tenen molt a veure amb Jesulín i la seva dona, María José Campanario.

Sí, perquè Rocío Carrasco i Fidel Albiac, igual que el matrimoni esmentat, van haver de suportar des de l'inici de la seva relació que no se'ls augurés futur. Des d'aleshores, una parella i l'altra han estat portades de mitjans amb constants informacions de crisi i ruptures. Ara bé, totes dues han superat aquesta problemàtica: no fan cas de les especulacions i segueixen més unides que mai.

Rocío Carrasco i Fidel Albiac tenen en comú una cosa important amb el matrimoni Bazán Campanario

Rocío Carrasco va conèixer Fidel l'any 1999 i ràpidament la seva relació va saltar als mitjans. Des d'aquell moment, es va criticar la relació i la van acusar d'haver-li estat infidel amb ell a aquell que havia estat el seu marit. Fins i tot Albiac va haver de suportar tota mena d'atacs, en què se'l va titllar d'estar amb ella per mer interès.

I això només va ser el començament. Malgrat que van continuar endavant amb la seva història d'amor, el pare dels seus fills i la família mediàtica va acusar el seu xicot de tot. Se'l va titllar de manipulador, de mentider, de dominar-la, de tenir negocis bruts, de quedar-se amb els diners de l'herència d'ella.

Imatge de Rocío Carrasco i Rocío Flores subjectant-se del braç de Fidel Albiac mentre van al bateig de la filla de Chayo Mohedano
Rocío Carrasco, igual que Fidel, van patir tota mena de comentaris en contra per la seva relació | GTRES

Durant més de dues dècades, Rocío Carrasco i el seu marit han hagut d'aguantar totes aquestes acusacions i moltes més. Per si no n'hi hagués prou, han hagut de fer front també a constants rumors de crisi i de separació. Però la veritat és que han estat per sobre de tot això, han fet orelles sordes i han tirat endavant amb el seu matrimoni.

Aquesta circumstància adversa, el conjunt d'informacions negatives sobre la seva història d'amor, els fa haver passat pel mateix que Jesulín i María José. Sí, perquè aquests, des que van començar a sortir junts el 2001, han hagut de suportar que ningú no confiés en la seva relació i que sempre s'estigui parlant d'imminent ruptura. Ells, igual que Fidel i la seva noia, mai no han entrat al joc i sempre que han pogut han admès que estan més enamorats i feliços que mai.

Foto de Jesulín de Ubrique i María José Campanario junts mirant a càmera
Dde grat o per força, Rocío i Fidel continuen junts, igual que Jesús i María José | Europa Press

Rocío Carrasco dona les claus de la seva història d'amor amb Fidel Albiac

Rocío Carrasco sempre ha deixat clar que Fidel és l'amor de la seva vida i que continua tan enamorada d'ell com el primer dia. I així ho ha tornat a deixar de manifest ara. Ho ha fet durant el transcurs de l'última emissió de Bake Off.

La filla de Rocío Jurado ha exposat que per a ella els pilars del seu matrimoni són “l'honestedat, l'admiració i la comprensió. Sentimentalment, això és el més important i després, amb tot això, arriba el sexe”.

Rocío ha confessat fins i tot que al costat d'Albiac “em sento feliç, no ha deixat de tenir detalls amb mi en el dia a dia des de fa 25 anys. És que me'n recordo i em puja fins i tot calor cap amunt”.