Muntatge de fotos de primer pla de Pilar Eyre i Juan Urdangarin; tots dos apareixen amb el rostre seriós
GENT

Pilar Eyre revela el moment complicat que Juan Urdangarin va viure en una fleca

Segons Pilar Eyre, aquest esdeveniment es va produir quan van començar a sorgir els primers rumors sobre el cas Nóos

Pilar Eyre ha tornat al seu canal de YouTube per explicar una anècdota relacionada amb Juan Urdangarin. Durant aquest vídeo, la comunicadora ha revelat el moment complicat que va viure el jove i el seu germà Pablo dins d'una fleca.

Fa uns dies, Eyre va posar sobre la taula la possibilitat que Joan Carles I hagi cobrat diners per les fotografies que va "cedir" a ¡Hola!. "No sé si és cert o no, però no m'estranyaria que aquesta exclusiva fos pagada".

Primer pla de Juan Urdangarin amb el rostre molt seriós
Segons Pilar Eyre, Juan Urdangarin va presenciar un 'fet horrible' | GTRES

Cosa que a Pilar Eyre no li sembla desgavellat, ja que existeix "un precedent". Ara, i després d'analitzar l'aniversari de l'emèrit, la periodista ha deixat sense paraules tots els subscriptors amb una nova informació.

Tal com ella mateixa ha assegurat, “fa 15 anys es va produir un fet horrible en uns anys horribles per a la infanta Cristina”. Però abans de revelar els detalls d'aquesta anècdota complicada, Pilar Eyre ha deixat clara una cosa:

"Encara que pugui semblar un fet insignificant, en aquell moment es van adonar que la seva vida havia canviat per sempre".

Pilar Eyre revela el "fet horrible" que Juan Urdangarin va presenciar en una fleca: “Compte amb les bosses”

Pilar Eyre ha compartit amb tots els seus subscriptors del seu canal de YouTube un "fet horrible" que Pablo i Juan Urdangarin van haver de presenciar quan només eren uns nens. Història que va tenir lloc fa 15 anys a Barcelona, quan els rumors sobre el cas Nóos començaven a sorgir.

Tal com ha recordat, un dissabte al matí Iñaki Urdangarin se'n va anar amb els seus fills a passejar amb bicicleta. Però tornant a casa seva, en "una fleca del Passeig Bonanova", va passar una cosa que no esperaven:

"Van deixar les bicicletes fora i van entrar a comprar el pa com feien moltes vegades. Dins de la fleca hi havia molta gent, van entrar i van fer cua com tothom. En el moment que els tocava demanar, va sorgir una veu entre la gent que estava esperant".

Plànol curt de Pilar Eyre asseguda en un escriptori mentre parla de les seves impressions sobre la Pasqua Militar 2024
Pilar Eyre explica què els va passar a Iñaki i als seus fills dins d'aquesta fleca | YouTube, Pilar Eyre

Aquesta persona, segons Pilar Eyre, no va tenir objeccions a l'hora d'atacar l'exduc de Palma davant dels seus dos fills. "Va dir: «Ui, el marit de la infanta Cristina… Compte amb les bosses»".

"Iñaki estava amb els seus dos fills, no sé si els dos fills ho van sentir, però Iñaki sí que ho va sentir. Va abaixar el cap, va recollir el seu canvi i se'n van anar", ha afegit la comunicadora.

Després d'explicar aquesta història, Pilar Eyre ha deixat al descobert la seva opinió personal. "Jo penso que aquell moment va ser el que els va fer adonar que la seva vida a Barcelona havia acabat per sempre".

Muntatge a la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin en primer pla i somrient
La vida dels exducs de Palma va canviar radicalment | e-noticies.cat

A més, Pilar ha recordat que Cristina i Iñaki van viure a la Ciutat Comtal des que es van casar. "Van comprar el que la premsa va anomenar el seu palauet[…]i feien una vida relativament corrent. Amb escortes evidentment i en un alt nivell social".

Però quan van començar a sorgir els rumors que Iñaki "estava immers en una estafa que en aquells moments va començar a sortir a la premsa", la seva "feliç" vida va començar a canviar.

"El declivi va començar a poc a poc. Quan van començar els rumors, es va començar a trobar menyspreus que fins aquell moment no s'havia trobat". A més, Pilar Eyre ha assegurat que Juan Urdangarin i els seus germans "tenien por que pel carrer els diguessin coses".

Segons Eyre, la infanta no temia la premsa, sinó "els ciutadans corrents que poguessin dir alguna cosa als seus fills". Finalment, ha assegurat que "el punt àlgid" es va produir quan va passar "l'episodi de la fleca". Des d'aleshores, els exducs de Palma van decidir deixar Barcelona per anar-se'n a Washington.