Fotomuntatge de Frenkie de Jong amb una imatge de la seva parella i el seu fill i un fons amb dos cors

GENT

El sorprenent detall del fill de Frenkie de Jong que no passarà desapercebut

Frenkie de Jong i la seva parella, Mikky Kiemeney, van ser pares per primera vegada el mes de novembre passat

Frenkie de Jong i la seva parella, Mikky Kiemeney, van ser pares per primera vegada el mes de novembre passat. El futbolista neerlandès que juga com a migcampista al Barça, va donar la benvinguda al seu primer fill als 26 anys. A més, hi ha un detall que no passarà desapercebut.

L'arribada del nen a casa del futbolista va suposar una alegria immensa. Tot i això, Frenkie de Jong i la seva dona han decidit mantenir la privadesa del nounat i no mostrar la seva cara a les xarxes socials. Una cosa entenedora en tractar-se d'un futbolista tan conegut.

Tot i això, van compartir una preciosa fotografia de Miles al seu compte d'Instagram. Una instantània en què apareix el nadó als braços de la seva mare i Frenkie de Jong, fent-li un tendre petó a la galta.

El detall del fill de Frenkie de Jong que no passarà desapercebut

Dies després del naixement de Miles, els seguidors del futbolista es van adonar d'un detall sorprenent que no passarà desapercebut. Segons van explicar, el fill de Frenkie de Jong va néixer el 21 de novembre passat a les 02.21 hores de la matinada.

A més, el número 21 és el dorsal de Frenkie de Jong al club blaugrana i a la selecció neerlandesa. Podria ser una simple casualitat, però per als amants de la numerologia això té moltíssim significat.

Frenkie de Jong, el seu avi i el número 21

Tot i això, la relació de Frenkie de Jong amb el número 21 no acaba aquí. Quan el jugador va fitxar pel club català, no va voler canviar de dorsal, ja que el 21 és un número molt important. Tant és així, que el seu avi va morir el dia que el blaugrana feia 21 anys.

"Vaig portar tota la meva família en la meva presentació a Barcelona, excepte el meu avi, Hans de Jong, el pare del meu pare. Va morir quan celebrava el meu 21 aniversari. Inconscientment també és una manera d'homenatge", va dir el jugador.

"Era un gran aficionat del futbol. Lamento que ell no hagi pogut ser aquí i viure aquesta experiència. Però també estic feliç que la resta de la meva família hagi assistit", va concloure després de la presentació com a jugador blaugrana.