Muntatge de primer pla de la reina Letizia seriosa i una imatge de Leonor en blanc i negre amb l'uniforme militar
GENT

El nou èxit de Letícia, entelat pel problema que té Leonor a Saragossa

La princesa Leonor s'ha vist esquitxada per una notícia que ha entelat el nou èxit de la reina Letícia

La reina Letícia ha tornat a collir un nou èxit després de presidir la gala dels Premis de Periodisme Francisco Cerecedo. Ha apostat per un vestit blanc signat per Hugo Boss que recorda el que va portar Leonor a la seva jura de la Constitució. Precisament la princesa hi té molt a veure, ja que acaben de confirmar el problema que té a Saragossa.

Leonor va arribar a l'Acadèmia General Militar de Saragossa sent una dama cadet més, però ella no va tenir obligació de sotmetre's a les proves físiques. No volia tenir cap privilegi i va accedir a sotmetre's a aquest examen de manera voluntària, un examen que ha deixat al descobert el problema. La filla de Letícia, segons informa En Blau, va ser l'única que no va arribar al 12,8% exigit als nous alumnes.

La reina Letizia amb un vestit blanc aplaudint somrient
La reina Letícia ha triomfat en la darrera aparició | Europa Press

Aquesta informació ha desviat el focus d'atenció just quan tothom parlava de l'elegància de la reina Letícia. Al voltant de les 20.00 hores, va fer la seva aparició estel·lar a l'icònic Hotel Westin Palace de Madrid. Portava posat un vestit blanc que trencava amb la seva norma d'or per un bon motiu: fer una picada d'ullet a la seva primogènita.

Letícia, sempre que ha participat en aquesta entrega de premis, ha apostat per looks molt atrevits. Per exemple, el 2021 va estrenar una capa de serrells, el 2017 es va posar una atrevida minifaldilla del 2017 i el 2019 va apostar per un fals bob.

Leonor roba el protagonisme a Letícia

Quan tothom parlava de l'estil de la reina Letícia, ha sortit la llum quin és el punt feble de Leonor. "Diverses fonts asseguren que Leonor és de les pitjors de l'Acadèmia en tot el que té a veure amb proves físiques. La princesa no està en forma, encara que ho compensa amb bons resultats en avaluacions teòriques", explica En Blau.

Primer pla de la princesa Leonor molt somrient durant la recepció del Palau Reial durant el Dia de la Hispanitat
Leonor no va superar les proves físiques | GTRES

Leonor de Borbó ja és alumna del segon curs, però d'aquí a uns mesos abandonarà Saragossa per emprendre una nova aventura. Està previst que passi a formar part de l'exèrcit del mar en una caserna situada a Pontevedra.

La periodista Pilar Eyre recalca que Leonor no ha pogut triar el futur. Els pares li van explicar que per ser reina havia de complir la seva formació militar. Letícia és més comprensiva, per això sempre que pot li ret un bonic homenatge, per això el vestit que ha lluït en la seva última aparició.