Muntatge amb el rostre de Leonor a primer pla i un fons de Madrid amb banderes d'Espanya
GENT

Leonor fa el pas que ens permetrà apropar-nos-hi molt més a partir d'ara

A partir d'ara, Leonor tindrà una exposició pública més gran per decisió dels seus pares i fins i tot han habilitat un canal d'Internet

La princesa Leonor sempre ha estat molt protegida, fins al punt que ni tan sols havia tingut la mateixa exposició que la resta de joves hereus europeus. I és que ella esdevenia sempre la gran absent d'esdeveniments en què els altres destacaven.

És més, les escasses ocasions en què la podíem veure, sempre en companyia dels seus pares, es despertava una gran expectació al voltant de qualsevol detall relacionat amb la princesa. Des del seu estilisme, els seus gestos o la seva manera de comportar-se en públic.

Felip VI, la reina Letizia i la infanta Sofia aplaudint la princesa Elionor dempeus el dia de la jura de la Constitució
Els reis deixen de blindar la seva filla després de fer els divuit anys | GTRES

No obstant això, res més enllà d'aquelles imatges que podíem captar breument i el seu somriure bonic. Una cosa que ha fet a molts preguntar-se per quines podrien ser les veritables inquietuds de la jove, els seus possibles amors, o la manera com afronta el seu paper important com a futura reina d'Espanya.

Una cosa que des de Zarzuela volen canviar dràsticament, i precisament per això han optat per acostar Leonor una mica més als ciutadans.

"L'interès de Leonor per conèixer i el seu interès pels altres li ve inculcat des de ben petita. Ara intercanvia opinions amb els seus pares, que la majoria d'ocasions aproven i duen a terme", asseguren des de l'entorn de la noia.

Leonor de Borbó, amb rostre somrient, portant el collaret de Carles III després de la jura de la Constitució
Casa Reial instaura un canal mitjançant el qual podrem contactar amb Leonor | Twitter, Casa Real

El canal mitjançant el qual podrem contactar amb Leonor

Just per això, amb la majoria d'edat acabada de complir, els reis Letícia i Felip pretenen deixar de blindar la seva filla com ho havien fet fins ara.

A més, queda clar que pensen aprofitar molt bé la fama que ha aconseguit la princesa a favor seu. Sobretot perquè les últimes enquestes consultades afavoreixen molt Leonor i també la reialesa espanyola.

Pla mitjà de la princesa Leonor amb un vestit blanc el dia de l'acte de la jura de la Constitució
Leonor està a punt per donar-se a conèixer | GTRES

"Ella té carisma, el seu comportament és irreprotxable i acostar-se a la ciutadania ajuda a la Corona i a la seva imatge com a futura reina", opinen.

Per això a partir d'ara tindrem disponible un canal on Casa Reial ofereix als ciutadans la possibilitat de posar-se en contacte amb Leonor. Un canal mitjançant el qual podran fer arribar missatges al seu llibre de visites i que forma part de la seva estratègia per presentar-la davant de la societat.