Muntatge de fotos de primer pla d'Ángel Cristo amb rostre seriós i, al costat, una imatge de la seva mare, Bárbara Rey, amb rostre somrient
GENT

Bárbara Rey descobreix el pastís i aclareix si ha fet un muntatge amb Ángel Cristo

Bárbara Rey reacciona als rumors que assenyalen que podria haver participat en l'entrevista polèmica del seu fill i ella ho desmenteix categòricament

Bárbara Rey ha reaccionat a l'entrevista polèmica que el seu fill Ángel Cristo va concedir el cap de setmana passat. Durant dies s'ha especulat sobre les raons que haurien motivat que el jove, fins ara apartat dels mitjans, trenqués el silenci.

Ángel va ser especialment dur amb la vedet, cosa que va motivar que s'especulés sobre el paper de Bárbara en tota aquesta història. Els rumors sobre un possible muntatge entre la mare i el fill no han trigat a sortir, i l'artista ha respost. Ho feia a Y ahora Sonsoles desmentint per complet aquestes especulacions.

Bárbara Rey desmenteix haver fet un muntatge amb el seu fill

Bárbara Rey ha estat la gran protagonista d'aquesta setmana des que Ángel Cristo Jr. va decidir trencar el seu silenci. El germà de Sofía Cristo va concedir la seva primera entrevista a la televisió esclatant contra la seva mare de manera despietada.

Són molts els que han reaccionat a l'aparició del noi i al motiu que l'hauria portat a criticar la seva mare. Mentre que uns apunten a problemes econòmics, uns altres assenyalen la possible col·laboració de la seva mare en aquesta polèmica.

Primer plànol de Bárbara Rey, amb rostre seriós, després de sortir d'un restaurant visiblement afectada, el 23 de novembre de 2023, a Marbella
Bárbara Rey nega haver fet un muntatge amb el seu fill | Europa Press

Sobre això es debatia al plató de Y ahora Sonsoles dilluns passat, 27 de novembre, quan la vedet va decidir intervenir-hi. Ho feia per desmarcar-se de les acusacions de muntatge i quedar lliure de tota sospita.

"De muntatge res, jo mai he fet un muntatge", afirmava amb rotunditat, alhora que reconeixia estar "molt malament" per tot el que ha passat. Bárbara assumeix que a casa seva hi ha hagut problemes com a tot arreu, però no es va imaginar mai que Ángel fos tan dur.

"Per coses que han passat vaig pensar que ell podria parlar, però no vaig pensar que voldria fer-me mal", va confessar consternada. L'artista reconeix que ha comès errors, però "mai a la vida faré un muntatge, he fet portades, exclusives, però no muntatges", reiterava.

L'actitud de Bárbara transmetia l'angoixa que li han generat les paraules del seu fill, el qual, segons ella, sempre ha intentat protegir. "Possiblement hauré comès errors, però perquè ells tirin endavant i que no els falti de res", es justificava.

Bárbara Rey confessa que ha estat la primera sorpresa amb tota aquesta història i manté que “amb els meus fills m'he emportat sempre bé”. Aquest és el motiu de la seva consternació en veure com tot s'ha convertit en "una cosa tan desagradable".

Bárbara Rey reconeix la seva por més gran després de l'entrevista d'Ángel Cristo

Durant la seva llarga trajectòria com a personatge públic, Bárbara sempre ha destacat l'amor profund que sent pels seus dos fills. Segons el seu testimoni, ells han estat la seva motivació per tirar endavant i lluitar pel seu benestar.

Tanmateix, el testimoni d'Ángel ha provocat un tsunami mediàtic que ha afectat de ple la vedet. És per això que hores abans intervenia també a Espejo Público, on la seva filla Sofía col·labora de manera habitual.

Primer pla de Bárbara Rey al plató de 'GH VIP'
Bárbara Rey té por del món on s'ha ficat el seu fill | GTRES

Bárbara ha mostrat la seva preocupació pel debut televisiu del seu fill i l'adverteix de les conseqüències que això li provocarà. "No saps al lloc on has entrat", deia enviant-li un clar missatge.

En deixar de ser un personatge anònim, l'actriu li vaticina una vida molt complicada a partir d'ara. Una vida a què, segons ella, no està acostumat. "El meu fill és que és una persona molt introvertida, que jo mai l'he vist parlar així", afirmava.

Després d'assenyalar Telecinco com el culpable dels atacs d'Ángel, Bárbara dona per tancats els rumors sobre un possible muntatge. Ella manté que no ha participat en l'entrevista i que no tenia ni idea de com es desenvoluparien els esdeveniments.