Muntatge d'Irene Urdangarin i Juan Urdangarin al carrer
GENT

Irene Urdangarin imita el seu germà Juan després de fer-se públic el seu fracàs

Irene Urdangarin vol seguir el que va fer el seu germà Juan després de l'últim que ha passat al seu voltant

Irene Urdangarin ha aconseguit despertar l'interès dels mitjans de comunicació. La noia va estar durant les últimes setmanes a Madrid, concretament vivint a la Zarzuela, per un clar objectiu: aconseguir el carnet de conduir.

La filla petita de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin vol imitar els passos del seu germà, Juan Urdangarin. Els dos germans mantenen un estret enllaç i planeja anar-se'n de cooperant el pròxim any. Però, per això, tal com va avançar Silvia Taulés, és indispensable que abans aconsegueixi el carnet de conduir.

Tot i això, sembla que la seva història amb el carnet de conduir ve de lluny. Segons publica ara El Nacional, Irene ja va intentar fins a tres vegades treure's el permís a Suïssa, però va fracassar. Tot i això, sembla que a Espanya li està anant millor.

Irene Urdangarin se n'anirà de voluntariat el pròxim any com va fer el seu germà

Irene Urdangarin té clar que vol seguir els passos del seu germà Juan, que va estar de voluntariat a Cambodja. Els germans comparteixen la mateixa postura pel que fa a la conscienciació social.

Irene Urdangarin amb la cara seriosa parlant per telèfon i amb les celles arrufades
Irene segueix els passos del seu germà i marxarà de voluntariat | GTRES

A més, la noia veu en el seu germà tot un referent durant aquests darrers anys. "Irene l'admira molt i per a ella és un referent. Li fa cas i la idea de fer un voluntariat que formi part del seu any sabàtic neix que és el mateix que va fer Juan", van lliscar a La Razón.

Però abans de posar rumb al viatge de cooperació internacional, que està previst entre el gener i el febrer del 2024, la família considera que Irene ha de tenir el carnet.

Fa unes setmanes, Irene Urdangarin tornava a Ginebra després d'haver estat durant gairebé un mes vivint a la Zarzuela. Durant aquest temps, la jove ha estat totalment abocada a passar l'examen teòric del permís de conducció. Segons va avançar Vanitatis, Irene està apuntada en una autoescola de Madrid i s'examina a Móstoles.

Ara, segons publica El Nacional, aquesta no seria la primera vegada que ho intenta, ja que quan tenia 17 anys, la noia va intentar treure's el permís a Suïssa. I és que a aquest país es pot tenir una llicència provisional amb aquesta edat.

Primer pla d'Irene Urdangarin amb les celles arrufades i serioses
Irene està centrada a treure's el carnet abans d'anar-se'n de voluntariat | GTRES

Segons aquest digital, que s'ha encarregat de fer-ho públic, Irene no va arribar a passar les proves fins a tres vegades. Tot i que tot apunta que a Espanya li estaria anant molt millor i que té previst tornar per començar les pràctiques.

Irene Urdangarin necessita el carnet abans de marxar

Tal com va avançar la periodista Silvia Taulés, tot i que ara mateix Irene és a Ginebra, el seu retorn a Espanya estaria previst per al mes de desembre vinent. D'aquesta manera, la noia reprendria el carnet i ja es quedaria per passar aquestes dates tan assenyalades amb la família.