Muntatge de Rafa Nadal en primer pla amb cara d'escepticisme al costat d'una retallada de la cara de Joan Carles I

GENT

A Rafa Nadal només li cal una frase per explicar què pensa de Joan Carles I

Rafa Nadal va deixar clar mitjançant una entrevista què és el que realment pensa sobre Joan Carles I

Rafa Nadal tornarà a asseure's en un plató de televisió després d'anunciar el seu retorn a les pistes de tennis. I per a l'ocasió ha escollit El Objetivo, programa de La Sexta presentat per Ana Pastor.

Ara, i a l'espera de conèixer els temes que es tractaran en aquesta esperada intervenció, han tornat a sortir a la llum unes declaracions que Nadal va fer en el passat sobre Joan Carles I.

Muntatge de Joan Carles I amb cara seriosa al costat de Rafa Nadal vestit per jugar a tennis i amb rostre inexpressiu
Rafa Nadal va defensar Joan Carles I durant una entrevista | Europa Press, e-noticies.cat

A finals d'octubre de 2020, Rafa Nadal va concedir una entrevista al diari italià Corriere della Sera. Moment en què, amb només una frase, va descriure a la perfecció què pensa sobre el rei emèrit.

"Pot ser que s'hagi equivocat en alguna de les seves accions, però cal recordar que sempre ho ha fet per Espanya", va assegurar el mallorquí en aquella ocasió.

No hi ha cap dubte que Rafa Nadal sent un profund respecte i admiració per Joan Carles I. Sentiments que amb el pas dels anys han evolucionat cap a una bonica amistat, i n'és una prova la invitació que va rebre el monarca per part del tennista.

Fotografia de Rafa Nadal al carrer al costat dels reis emèrits Sofia i Joan Carles I vestits de carrer en un dia assolellat
Rafa Nadal i Joan Carles I mantenen una bonica amistat | Europa Press

El passat 19 d'octubre de 2019 es va celebrar a Mallorca la boda del tennista i Xisca Perelló, enllaç al qual els pares de Felip VI van ser convidats. No obstant això, aquesta no seria la primera vegada que tots dos es dediquen mostres d'afecte en públic.

En tots aquests anys, han estat diverses les ocasions en què hem pogut veure Joan Carles donar suport a Rafa Nadal des de les grades durant alguns dels seus grans tornejos. A més, l'emèrit ha visitat alguna vegada l'acadèmia que el tennista va obrir a la seva terra natal.

Rafa Nadal va confessar el que pensa realment de Joan Carles I durant una entrevista

Durant aquest temps, Rafa Nadal ha estat un dels grans defensors públics de Joan Carles I. De fet, durant la seva entrevista per al mitjà italià esmentat, no va tenir objeccions a donar la cara per ell després dels escàndols que ha protagonitzat.

A més, aquell dia, el guanyador de 22 Grand Slams també va haver d'enfrontar-se a unes altres qüestions personals. Entre altres coses, el redactor d'aquest mitjà li va preguntar per les seves tendències polítiques, cosa que es va negar a contestar. "No em facis parlar de política", va dir entre rialles.

Rafa Nadal concentrat jugant un partit de Tennis
Rafa Nadal concedeix una nova entrevista després de tornar al tennis | Europa Press

Tot i això, quan li van preguntar per què continua vivint a Espanya, Rafa Nadal hi va ser molt clar: "Soc espanyol, i estic feliç de ser-ho. Per descomptat, quan arriba la factura d'impostos, estic una mica menys feliç, però vaig tenir la sort de néixer en un país amb moltes virtuts".

Aquest dimecres, el tennista concedirà la seva primera entrevista a la televisió després de conèixer-se la seva tornada a les pistes. Moment que es produirà aquesta nit, a les 22:30, al programa El Objetivo.

El passat mes de gener de 2023, Rafa Nadal va haver de retirar-se després de patir una complexa lesió de grau dos al psoes ilíac de la cama esquerra. Ara bé, després de mesos de rehabilitació, el novembre passat va anunciar el seu retorn al tennis.

"Estic bé, entrenant. Estic en una època bona de la meva vida. No sabia si tornaria a jugar algun dia, i ara sincerament sí que crec que tornaré a jugar", va assegurar aquell dia sense posar una data exacta a la seva tornada.

Ara, Rafa Nadal ja està competint contra uns altres grans d'aquest esport. No obstant això, pot ser que el seu retorn tingui els dies comptats. Segons ha confirmat durant la seva entrevista per a El País, és "molt probable" que aquest 2024 sigui el seu "últim any".

"Quan arribi a París sabré si és el meu últim any i hi haurà un anunci previ. Hauran estat cinc mesos de marge al circuit i sabré la meva realitat. Aquestes coses les pot intuir, però fins que no les palpa no hi pot fer res, jo estic preparat".