Muntatge de primer pla d'Iñaki Urdangarin i Juan Carlos I

GENT

Iñaki Urdangarin va arribar a un acord amb Joan Carles I que beneficia Ainhoa Armentia

Iñaki Urdangarin va pactar amb Joan Carles I la seva entrada a la presó a canvi de poder tenir la vida solucionada

Iñaki Urdangarin ha aconseguit refer la seva vida molt lluny de la infanta Cristina. Així, l'exgendre de Joan Carles I ja hauria superat la seva dura etapa a la presó, on va passar ni més ni menys que cinc interminables anys.

Tot i això, Iñaki no hauria passat per aquest mal tràngol de manera gratuïta, sinó que tal com explica el portal En Blau, podria haver arribat a un acord amb Joan Carles I.

Un acord amb què Urdangarin hauria negociat el seu empresonament, a canvi de tenir la vida solucionada amb una substanciosa suma de diners. Una cosa que també beneficiaria la seva actual parella, Ainhoa Armentia, amb qui fins i tot es planteja passar per l'altar.

Iñaki Urdangarin amb l'infanta Cristina i la seva filla, Irene Urdangarin, a Vitoria
Iñaki Urdangarin se sacrificava per la infanta Cristina | GTRES

És evident que tant Iñaki com Ainhoa tenen grans plans de futur, i ara que l'exduc de Palma ja ha signat el divorci, tots dos són lliures per dur-los a terme.

Tot i que, al seu moment, Urdangarin va haver de pagar un alt preu, ja que el pas per la presó li va passar una gran factura tant a ell com als seus fills.

Iñaki Urdangarin va arribar a un acord amb Joan Carles I

Iñaki Urdangarin ni tan sols s'ho va pensar a l'hora de sacrificar-se per la infanta Cristina, que també estava implicada en el cas Nóos.

I és que el rei Joan Carles va prometre al seu exgendre un gran benefici econòmic a canvi de salvar la seva filla. Un tracte que l'exduc de Palma es va veure obligat a acceptar, demostrant de passada que la justícia no perdona ningú, ni tan sols el gendre del rei.

Després d'obtenir la llibertat, l'emèrit es va veure obligat a complir la seva paraula. D'aquesta manera, Iñaki Urdangarin s'ha pogut embutxacar dos milions d'euros i un sou de 25 000 euros mensuals de per vida.

Muntatge de Joan Carles I seriós amb vestit i la infanta Cristina somrient amb una jaqueta blanca
El rei Joan Carles va arribar a un acord per salvar la infanta Cristina | e-noticies.cat, Europa Press

El que no va tenir en compte Joan Carles I és que aquest acord també acabaria costant el matrimoni a la seva filla. La infanta Cristina i Iñaki no van aconseguir superar aquest gran sotrac en el seu camí, cosa que portava Urdangarin a trobar l'amor en altres braços.

Una vida que ja té resolta i que podrà gaudir amb Ainhoa Armentia, tot i que també ha hagut de renunciar a altres grans privilegis.

Per exemple, fa poc Iñaki Urdangarin es quedava sense la seva escorta personal, que sempre l'ha acompanyat i protegit de la premsa. Què passarà d'ara endavant?