Muntatge del palau de la Zarzuela al fons, Paloma Rocasolano amb rostre neutre amb unes arracades de perles i Telma Ortiz somrient amb una brusa de talps

GENT

Telma Ortiz i Paloma Rocasolano s'hi gasten milers d'euros i enfaden la casa reial

El costós ritme de vida de Telma Ortiz i Paloma Rocasolano contrasta amb la política d'austeritat que la institució vol traslladar a la ciutadania

Telma Ortiz i Paloma Rocasolano han sabut adaptar-se molt bé a la vida acomodada que han aconseguit gràcies a Letícia. La família Ortiz-Rocasolano, que sempre han presumit de procedir d'una vida humil, ha canviat des de la boda de la periodista i el príncep llavors.

És cert que la pressió mediàtica del principi els va resultar complicada de suportar, però ara que tot està més calmat, poden gaudir de la seva posició. N'és una prova el dispendi que fan Telma i Paloma per lluir perfectes, molt lluny del comú dels mortals. Totes dues acudeixen a un prestigiós centre de bellesa on gasten una rellevant quantitat de diners, fet que provoca un malestar a la casa reial.

El lloc on Telma Ortiz i Paloma Rocasolano gasten milers d'euros: una botiga exclusiva per tenir cura de la pell

Els darrers temps hem vist Telma Ortiz i Paloma Rocasolano lluir molt diferents de la imatge que en recordàvem. La mare de Letícia va aparèixer irreconeixible als Premis Princesa d'Astúries, era evident que s'havia fet algun retoc estètic.

Per la seva banda, la germana de Letícia, malgrat ser fidel al seu estil natural, també ha millorat pel que fa al seu aspecte físic. Sobretot ara que s'ha traslladat a Madrid i pot compartir molt més temps amb la família.

Muntatge amb Telma Ortiz somrient amb les mans juntes i Paloma Rocasolano somrient amb unes arracades de perles
Paloma Rocasolna i Telma Ortiz es gasten milers d'euros en una botiga luxosa | e-noticies.cat, GTRES, Europa Press

Mare i filla acostumen a fer passejades pels carrers més luxosos de Madrid, on no dubten a entrar a les botigues més exclusives. De fet, és al cèntric carrer Serrano on El Nacional afirma que Telma i Paloma han trobat el seu local de confiança.

Es tracta d'una botiga de luxe anomenada Opatra London l'especialitat de la qual és la cura de la pell. És aquí el lloc on la mare i la germana de Letícia es gasten milers d'euros per lluir perfectes i aplicar a la seva pell els últims tractaments.

Però això té un cost altíssim que no sembla afectar Telma ni Paloma. Sense anar més lluny, el producte més barat costa 300 € i el més car ronda els 14 000€. A més, es tracta d'una botiga amb renom internacional que ajuda a mantenir una pell perfecta sense haver d'assistir a un centre estètic.

El motiu pel qual Telma Ortiz i Paloma Rocasolano enfadaran la casa reial: la institució vol austeritat

Per a ningú no ha passat desapercebut el canvi de vida que han experimentat tant Telma com Paloma. La germana de Letícia té una bona feina al Consell d'Europa com a membre del comitè de protecció de dades i la seva mare està jubilada.

Totes dues s'han traslladat definitivament a Madrid i han deixat enrere el passat i el seu estil humil de vida. Ara són la germana i la mare de la reina, i la família directa de la futura hereva al tron. Una posició que juga a favor seu per poder gaudir de tots els privilegis que mai van pensar tenir.

Imatge del rei Felip i la reina Letizia durant el discurs de Leonor
La política d'austeritat de la casa reial contrasta amb el ritme de vida de Telma i Paloma | TVE

No obstant això, tant de dispendi desmesurat podria no encaixar gens bé amb la visió que pretén llançar la casa reial. Amb l'arribada dels reis al tron, es va instaurar una política d'austeritat que han de seguir tots els membres. Inclosos els que ja no exerceixen un paper determinant a la monarquia, com ara Joan Carles I, exiliat pels seus nombrosos escàndols.

Recordem com Letícia empra en diversos esdeveniments vestits ja usats o com durant la pandèmia va deixar de tenyir-se els cabells lluint públicament els seus cabells blancs. Una imatge que contrasta amb la de Telma i Paloma, els gustos cars i tractaments exclusius de les quals criden poderosament l'atenció. Per això, no seria estrany que rebin alguna crida d'atenció per controlar el seu costós ritme de vida.