Muntatge de fotos de primer pla d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco amb cares serioses

GENT

Antonio David Flores dona veu a un rumor sobre Rocío Carrasco i les infidelitats

Antonio David Flores dona veracitat a les últimes informacions que apunten que la filla de la chipionera li va ser deslleial durant el seu matrimoni

Antonio David Flores continua comptant amb el seu canal de YouTube per expandir tota mena de rumors sobre Rocío Carrasco. Cap cadena vol comptar amb ell, de manera que l'únic recurs que li queda per esclatar contra la mare dels seus fills és el canal.

Encara que en el seu últim directe s'ha centrat en Antonio Tejado, no ha deixat passar l'oportunitat per recordar Rocío. Ho feia traient a la llum les infidelitats de les quals —segons Antonio David— va ser víctima per part de la seva dona.

Per això ha comptat amb la col·laboració de Pablo González, més conegut com a 'Pablo el Calvo', que va aportar noves dades sobre aquestes suposades deslleialtats.

Antonio David Flores torna a posar el focus sobre Rocío: treu a la llum que la filla de 'La más grande' li va ser infidel

Antonio David Flores assistia expectant al debat que es va crear entre els seus col·laboradors sobre el seu matrimoni amb Rocío. Durant molt de temps, l'exguàrdia civil va assegurar que la filla de la chipionera li havia estat infidel, tot i que ella sempre ho va negar.

Aquests rumors van tornar a ser notícia al seu canal de YouTube dimarts passat, 13 de febrer. Els col·laboradors del malagueny, entre els quals hi havia el seu amic Pablo Calvo, han aprofundit en aquesta qüestió comptant amb l'aprovació d'Antonio David.

Imatge d'Antonio David Flores amb cara seriosa parlant sobre Edmundo Arrocet al seu canal de YouTube
Antonio David manté que Rocío Carrasco li va ser infidel | YouTube, Antonio David Flores

Calvo ha estat el primer a recordar a tots els presents una portada on s'afirmava que Rocío havia traït una amiga. Aquesta informació feia referència a una foto de la filla de la chipionera fent-se un petó amb el promès d'una de les seves amigues. Dies després, l'exdona d'Antonio David assistiria a l'enllaç.

La reacció del malagueny a aquesta informació ha estat la de somriure, mentre que Pablo confirmava que estaven junts. N'és una prova la foto que el paparazzi va mostrar tothom on es veu Antonio David i Rocío agafats del braç. També va mostrar una foto de la portada Semana on es veu Rocío fent-li, suposadament, un petó a un home anomenat 'Chiqui'.

“Em deixes flipant, Pablo”, se sent a l'exguàrda civil després d'escoltar la informació del seu amic. Malgrat la seva reacció, el pare de Rocío Flores ha donat veracitat a aquests rumors, amb això confirmava que Rocío li va ser infidel.

Captura de YouTube d'Antonio David Flores amb una foto de Rocío Carrasco agafada del braç el 13 de febrer de 2024
La foto que demostra que Antonio David estava amb Rocío quan aquesta li va ser infidel | YouTube, Antonio David Flores

La reacció de Rocío a les sospites d'Antonio David Flores

Tot i que la reacció d'Antonio David a les fotos compartides per Pablo va ser de sorpresa, la veritat és que sí que en coneixia l'existència. De fet, el mateix fotògraf va ser l'encarregat de fer-les, tal com va confessar fa uns anys.

Al seu documental, Rocío va assegurar que Calvo treballava per a l'exguàrdia civil i que “es va beneficiar venent fotos dels seus fills”. Per defensar-se, va anar a Sálvame, on ho va negar, però sí que va confessar haver fet negoci amb el malagueny durant el seu matrimoni.

Captura de YouTube d'Antonio David Flores amb una portada de Setmana amb Rocío Carrasco el 13 de febrer de 2024
El suposat petó entre Rocío Carrasco i 'Chiqui' | YouTube, Antonio David Flores

Encara més, va ser ell qui va fer les fotos de la filla de la chipionera amb Chiqui i va posar al corrent de tot Antonio David. En aquella intervenció, el paparazzi va deixar caure que aquest suposat petó podia ser una “il·lusió òptica”. Una teoria que ara no manté i que al directe confirma com una de les moltes infidelitats de Rocío.

Per la seva banda, quan la filla de 'La más grande' va ser preguntada al seu documental sobre les seves deslleialtats, Rocío va ser clara. “Per demostrar que jo era mala mare, ell utilitzava que jo li havia posat les banyes, no ho vaig fer mai, ho hauria d'haver fet”, va sentenciar. Malgrat les seves paraules, Antonio David continua fent-se ressò dels rumors d'infidelitat i manté que Rocío va mentir sobre això al documental.