Muntatge de fotos de primer pla de Rafa Nadal seriós i la seva parella, Xisca Perelló, amb rostre somrient
GENT

Xisca Perelló i Rafa Nadal, preparats per al canvi més important amb el seu fill

Rafa Nadal acaba d'anunciar que tornarà a les pistes durant la primera setmana de gener, just abans de l'Open d'Austràlia

Rafa Nadal acaba d'anunciar la seva esperadíssima tornada a les pistes de tennis durant la primera setmana de gener, just abans de l'Open d'Austràlia.

Aquesta volta arriba just un any després de la seva retirada, que va ser després del partit contra el Mackenzie McDonald, a segona ronda de l'últim Open d'Austràlia.

Allà, completament devastat, es lamentava per haver d'abandonar així i en un moment tan important de la seva carrera.

"No em mereixo acabar així, m'he esforçat prou durant tota la meva carrera esportiva perquè el meu final no sigui avui aquí en una roda de premsa. M'esforçaré perquè el meu final sigui d'una altra manera", assenyalava.

D'aquesta manera, es dona per fet que el tennista estarà present al proper Open d'Austràlia, que es disputarà del 14 al 28 de gener.

Rafa Nadal concentrat jugant un partit de Tennis
Rafa Nadal, molt feliç per poder tornar a jugar | Europa Press

"Després d'un any, ha arribat l'hora de tornar. Serà a Brisbane, la primera setmana de gener. Ens veiem allà", ha anunciat molt emocionat el mateix Nadal a les seves xarxes socials.

A més, aquesta gran notícia coincideix amb el gran moment personal que travessen el Rafa i la seva dona, Xisca Perelló, que acaben de celebrar el primer aniversari del seu fill.

La família al complet celebrava al nen amb una gran festa, encara que segueixen portant la seva vida privada amb la màxima discreció.

Rafa Nadal comparteix una gran notícia sobre el seu futur professional

El mateix Nadal explicava que no li agrada parlar sobre la seva vida personal, perquè ja està prou exposat a la seva vida professional.

Així, són escasses les ocasions en què hem pogut veure el tenista mostrar la seva família a les xarxes socials, encara que aquest juliol compartia alguna instantània de les seves vacances.

De fet, el Rafa Nadal també ha aprofitat alguna entrevista per donar pistes sobre la seva nova faceta com a pare. "Soc com qualsevol altre pare", reconeixia.

Xisca Perelló i Rafa Nadal posant somrients davant la càmera
XIsca Perelló i Rafa Nadal han demostrat ser una parella molt unida | GTRES

I, des de l'entorn de la parella, asseguren que el petit Rafael, és un “un nen molt vivaç i espavilat”. A més, cal destacar que una de les il·lusions més grans del matrimoni era poder inaugurar la seva nova i impressionant casa.

Una llar les obres de la qual van començar ja fa gairebé tres anys i que disposa d'unes vistes privilegiades a Porto Cristo, molt a prop de la localitat natal del tenista, a Manacor.