Primer pla de Pilar Vidal amb rostre seriós a 'Sálvame Deluxe'
GENT

Pilar Vidal i el motiu actual pel qual té mala relació amb Carmen Lomana

Pilar Vidal ha protagonitzat amb Carmen Lomana un moment molt tens a la televisió

Pilar Vidal és una de les col·laboradores de la secció del cor d'Espejo Público que dona més joc. I és que ella no té pèls a la llengua a l'hora d'abordar els temes que cal tractar. Una característica de la seva personalitat que l'ha portada a tenir una mala relació amb Carmen Lomana en aquests moments.

El que ha passat és que Pilar Vidal ha qüestionat el testimoni de la famosa respecte del robatori que ha patit a casa. Això ha comportat que totes dues hagin protagonitzat una tensa topada a la televisió.

Pilar Vidal escolta atenta la versió de Carmen Lomana

Pilar Vidal, després de quedar-se sense feina pel tancament de Sálvame, s'ha incorporat a l'equip d'Antena 3. En concret, ara treballa braç a braç amb dos antics companys del programa esmentat: Gema López i Alberto Díaz. I amb ells ha assistit al testimoni que ha donat Carmen Lomana, mitjançant connexió en directe, sobre el robatori que ha patit a casa seva.

Carmen Lomana pel carrer amb cara de sorpresa
Pilar Vidal ha escoltat Carmen donar detalls de l'incident que ha viscut | GTRES

La periodista, a Espejo Público, ha escoltat la famosa narrar que dos homes encaputxats havien entrat a casa seva, després de forçar els panys i desactivar les càmeres. Encara més, després ha explicat que “vaig agafar un pal de ferro i el ganivet més gran que tinc a la cuina. Els vaig avisar que havia trucat a la policia i em vaig tancar a la cuina fins que s'hi van personar els agents”.

Pilar Vidal i la raó de la tensió amb Lomana: qüestiona la veracitat de la seva història

Pilar Vidal ha atès atentament el discurs de Carmen, però, un cop acabat aquest, ha pres la paraula. I ho ha fet per qüestionar tot allò que aquella ha explicat. Així, la primera cosa que li ha dit ha estat això: “M'alegro que estiguis bé i que no t'hagi passat res”.

“Tu dius que tens un trauma per això que ha passat, però t'he vist des del robatori entrar a totes les cadenes de televisió. Poc després que passés ja ho sabia tot Espanya”.

Muntatge amb les cares de Pilar Vidal i Carmen Lomana enfadades
Pilar Vidal s'ha mostrat escèptica davant del que va explicar Carmen Lomana | Mediaset

Davant d'aquest comentari, l'assenyalada s'ha justificat: “Em van trucar de La Roca per preguntar-me on era perquè el cotxe m'estava esperant per anar al programa. I jo estava plorant perquè no podia més i era justament quan havia arribat la policia. Vaig explicar a Juan del Val el que m'havia passat”.

Vidal, tot i això, ha tornat amb el tretze són tretze i ha dubtat seriosament del suposat robatori. Per això, li ha dit a Lomana: “És que sempre et passa el mateix. Quina casualitat que ara hi hagi una onada de robatoris a famosos i justament siguis tu l'única famosa de Madrid assenyalada pel robatori”.

“Per tant, em fas dubtar. Vull creure que no, però vaja, és que és molt casual. Ara hi ha hagut una onada a Sevilla, només t'ha faltat estar amb el ministre de l'Interior”.

Aquesta postura ha ofès moltíssim l'assenyalada, que ha negat voler cap mena de protagonisme. El seu enuig ha provocat un moment de màxima tensió entre totes dues. De fet, Lomana li ha indicat: “Si continuïs dient impertinències, potser tindràs problemes amb algun”.

La situació ha deixat palès que entre elles no hi ha bona relació precisament, i menys després d'això. Per si no n'hi hagués prou, hores després, Carmen ha acudit al programa dels matins on ha xocat amb Vidal. Hi ha tornat a reiterar que no s'està inventant res.

I abans de marxar ha llançat una indirecta a qui condueix la tertúlia del cor i a Pilar. Ha dit: “Això no és Sálvame. Aquí no s'hi ve per destrossar persones”.