Primer pla de Pilar Vidal amb rostre seriós a 'Sálvame Deluxe'

Pilar Vidal salta a Antena 3 per anunciar una exclusiva que ningú oblidarà

Pilar Vidal ha passat a la cadena rival de Telecinco

A poc a poc, els excol·laboradors de Sálvame s'estan habituant a les noves professions després de la cancel·lació definitiva de l'espai vespertí. És un fet que la majoria continuaran treballant junts pel nou projecte que té entre mans Netflix.

En canvi, n'hi ha hagut d'altres, com ha estat el cas de la mateixa Pilar Vidal, que s'han hagut de buscar la vida i començar a deixar currículums. No obstant, per sort seva, dues setmanes després de la fi de Sálvame, la periodista no ha trigat a trobar nova feina.

I és que, ahir, vam poder veure Pilar Vidal asseguda al plató de ni més ni menys deY ahora Sonsoles. Així és, la catalana ha saltat a Antena 3, com molt aviat ho faran altres cares conegudes de Telecinco, com Beatriz Cortázar i Paloma García-Pelayo, entre elles.

La qüestió és que podríem dir alt i clar que Pilar Vidal va tenir molt d'èxit a la seva estrena com a col·laboradora en aquest format. La raó? Que va donar una gran exclusiva que va generar molt impacte i que, sens dubte, ningú oblidarà.

Captura de pantalla de Pilar Vidal exercint de col·laboradora a 'Y ahora Sonsoles' d'Antena 3
Pilar Vidal va llançar una bomba que ningú s'esperava | Atresmedia

La notícia bomba que ha llançat Pilar Vidal i que assegurarà el seu lloc a Antena 3

Ahir, en el seu primer dia com a col·laboradora a Y ahora Sonsoles, Pilar Vidal es va fer ressò d'una informació que des de fa dies es comenta en diferents mitjans del món del cor.

I aquesta no podia ser una altra que el casament de Tamara Falcó amb Íñigo Onieva, que tindrà lloc dissabte que ve al palau El Rincón. És natural que els dies previs a aquest gran enllaç, els diferents formats de televisió no parin de comentar-ne tots els detalls.

El cas és que Pilar Vidal tenia en poder seu una exclusiva que aprofitaria a llançar-la en la seva estrena com a tertuliana del programa de Sonsoles Ónega. Segons la mateixa periodista, el famós vestit de núvia de la marquesa de Griñón (sí, aquell que va donar peu adiversos comentaris al seu dia) arribaria “demà a Madrid”.

Aclarim que aquest matí és avui perquè va ser ahir quan Pilar Vidal va confirmar aquest detall. El que se sap d'aquest vestit és que ha estat confeccionat per Wes Gordon, el dissenyador de Carolina Herrera, a Nova York.

Pel que sembla hauria estat portat amb un  avió privat. Encara que algunes fonts ja asseguren que el vestit ja es trobaria a la capital perquè van veure el xòfer d'Isabel Preysler recollint tres maletes de 20 quilos.

Plànol curt de Tamara Falcó amb rostre somrient
El vestit de núvia de Tamara Falcó ja estaria a Madrid | Europa Press

El que és molt sospitós si tenim en compte el que va dir ahir el dissenyador Jorge de la Rosa quan va entrar en directe a l'espai d'Antena 3. “Normalment, l'alta costura sol treballar així per a les clientes”, va començar dient.

“Sol anar en uns baguls i té la seva pròpia barra on va penjat el vestit, molt ben protegit. Solen anar coberts de paper, sense cap mena d'impressió, i sol ser paper de seda”, va assegurar.

És clar que una notícia bomba d'aquestes característiques, com ha estat la que ha anunciat Pilar Vidal, facilitarà que aquesta romangui en aquesta cadena.