Primer pla de Gema López feliç a la boda de la Belén Esteban

Gema López mostra què ha fet per convertir-se en l'estrella d'Antena 3

Gema López ha fet una revelació inesperada a través de les xarxes socials

Gema López ha tornat a les xarxes socials per compartir amb els seus seguidors què és el primer que ha fet després de començar a formar part de la gran família d'Atresmedia.

I és que, aquesta coneguda periodista acaba de convertir-se en un dels últims grans fitxatges d'Antena 3. Després de perdre la seva feina a Telecinco, a causa de la cancel·lació de Sálvame, ha tornat a la cadena on va començar la seva carrera televisiva.

Captura de pantalla d''Espejo Público' mostra Gema López anunciat el seu fitxatge al programa durant connexió amb Nando Escribano i Susanna Griso
Gema López, nou fitxatge estrella d''Espejo Público' | Atresmedia

Aquest dissabte, 9 de setembre, Gema López va sorprendre tothom en anunciar que, després de dotze anys, tornava a aquesta empresa audiovisual de la mà de Susanna Griso.

I és que, tal com va confirmar ella mateixa, s'encarregarà de copresentar la secció de notícies del cor del matinal, Espejo Público. "A partir de dilluns ens veurem cada dia a la secció Más espejo" , va anunciar molt emocionada.

Ara, hores abans que es produís el seu esperat retorn a Atresmedia, Gema López ha anat al seu perfil d'Instagram amb una revelació important. I és que aquesta famosa comunicadora ha volgut compartir amb els seus més de 388.000 followers què és el primer que ha fet abans de posar un peu a Antena 3.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Gema López comparteix què és el primer que ha fet després d'anunciar el fitxatge a Antena 3

Aquest dilluns, 11 de setembre, Gema López  ha tornat a Atresmedia com l'últim gran fitxatge d'Espejo Público. Però, hores abans que es produís el seu debut amb Susanna Griso, ha acudit al seu perfil d'Instagram per fer una revelació important.

A través de les històries d'aquesta xarxa social, la periodista ha mostrat què ha hagut de fer per convertir-se en la nova estrella d'aquesta empresa audiovisual.

Storie de Gema López mostrant l'hora que es desperta per treballar a Antena 3
Gema López ha hagut de matinar el primer dia de treball | Instagram, @bygemalopez

I és que, a conseqüència del nou horari de treball, Gema López s'ha vist obligada a matinar. Tant és així que la seva alarma ha sonat, ni més ni menys, que a les 05.55 de la matinada.

Però tot apunta que aquest horari no és cap problema per a ella, ja que, només una hora després, ha tornat molt emocionat a aquesta xarxa social.

En aquesta ocasió, Gema López ha volgut desitjar un bon dia a tots els seus seguidors amb una imatge molt especial. Encara de nit i amb el rètol d'Atresmedia enllumenat, ha arribat a les instal·lacions d'Antena 3 per començar el seu primer dia de treball.

Storie de Gema López mostrant les instal·lacions d'Atresmedia
Gema López torna, molt emocionada, a Atresmedia | Instagram, @bygemalopez

A més, hores abans del seu retorn a la cadena, Gema López ha volgut agrair públicament tot el suport que ha rebut els darrers dies.

A través d'un nou post d'Instagram, la televisiva ha donat les gràcies a tots els seus seguidors pels missatges tan bonics que li han enviat. "Aquest somriure denota el meu estat d'ànim dels últims dies. Gràcies, Em sento superafortunada", ha afegit a continuació.

Així va anunciar Gema López el seu retorn a Atresmedia: 12 anys més gran i plena d'experiències

Durant la dècada dels 2000, Gema López va ser una de les grans estrelles d'Antena 3. I tot gràcies al seu lloc de treball al ja desaparegut programa, Dónde estás corazón?

Tot i això, després de la cancel·lació d'aquest espai, la comunicadora i alguns dels seus companys van anar a Mediaset España a la recerca d'un futur laboral.

En els últims anys, Gema López, María Patiño, Chelo García-Cortés i Antonio Montero, entre d'altres, han format part de la gran família de Sálvame. No obstant això, després de la desaparició d'aquest programa, aquests professionals de la comunicació s'han vist obligats, novament, a buscar una nova oportunitat laboral.

Cosa que a la periodista no li ha costat gaire. I és que, dissabte passat, 9 de setembre, va anunciar a través de les seves xarxes socials, el seu retorn a Antena 3:

"Retorno dotze anys més gran i amb la motxilla plena d'experiències apreses, gràcies a La fábrica de la tele ", va assegurar Gema López. A més, ha confessat que torna "amb la mateixa il·lusió i força d'aquells meravellosos anys a Dónde estás corazón?".