Muntatge de fotos de primer pla d'Isa Pantoja i Kiko Rivera, tots dos amb rostre molt seriós
GENT

Isa Pantoja i Kiko Rivera es tornen a posar d'acord després de la guerra interminable

Una nova notícia torna a propiciar un acostament entre Kiko Rivera i Isa Pantoja al mig dels seus enfrontaments

Era complicat pensar que Isa Pantoja i Kiko Rivera es poguessin posar d'acord en alguna cosa. Fa mesos que no es dirigeixen la paraula i mantenen una guerra oberta que, de moment, no té pinta de tenir fi.

Tot i això, el que els ha unit ha estat, paradoxalment, la seva mare. Isa i Kiko s'han posat d'acord a mostrar una total i gran indiferència als missatges que Isabel va dedicar al seu darrer concert. La cantant va voler tenir un detall amb els seus quatre nets, però cap dels seus fills ha volgut respondre-li, donant-li així l'esquena.

Kiko Rivera amb el braç per darrere d'Isa Pantoja al plató de 'Supervivientes'

Kiko Rivera i Isa Pantoja aconsegueixen posar-se d'acord

Kiko Rivera i Isa Pantoja són dues persones completament diferents. Cadascú ha tingut les seves pròpies experiències a Cantora i això, lluny d'unir-los, els ha acabat separant. Fa temps que no es parlen i molt més que no es veuen, ni tan sols quan el DJ va estar ingressat pels seus problemes de salut.

Per això era impensable que, en algun moment, poguessin coincidir en alguna cosa, com ha passat recentment, primer amb Anabel i ara amb Isabel Pantoja. Després de l'alegria per Anabel, Isa i Kiko s'han posat d'acord ignorant els missatges que Isabel va llançar als seus nets al concert. Tenint en compte el distanciament de la cantant amb els seus fills i nets, no s'han sentit commoguts per les paraules.

Captura d'Isa Pantoja caminant pel carrer

“Aquesta cançó va dedicada als meus quatre, no cal dir res més, als meus quatre”, va dir molt emocionada sobre l'escenari. En el cas d'Isa, la reacció ha estat molt més clara que la de Kiko. “Em sembla absurd perquè ni pregunta per ells, em posa de mala llet”, va afirmar a Vamos a ver, “menys dedicatòries i més trucades”, sentenciava.

El seu malestar era palpable i es corresponia amb l'actitud de Kiko després de ser preguntat sobre el missatge de la seva mare. En el cas del DJ ha evitat respondre, ignorant completament el lament d'Isabel pels seus quatre nets.

Kiko Rivera mirant de banda amb una gorra negra del revés, samarreta blava i blanca i ulleres de sol al pit

Amb tot, tots dos germans han coincidit a no mostrar-se culpables davant les paraules de la cantant. És més, tant Isa com Kiko han reiterat moltes vegades que és ella qui es nega a trucar o veure els nens. D'aquí que hagin decidit ignorar completament aquesta tristesa de què va fer gala al concert d'Almeria.

Kiko Rivera i Isa Pantoja continuen amb la seva particular guerra

Es podria pensar que el fet de coincidir en el mateix respecte al missatge de la seva mare podria ser el primer pas cap a la reconciliació. Tot i això, encara que tenen el mateix problema amb la cantant, això no és suficient per unir-los.

Tots dos pateixen pels seus fills i per veure com Albertito, Francisco, Ana i Carlota estan creixent sense la seva àvia. Aquesta àvia amb què tots ells han tingut relació i a la qual ara fa temps que no veuen ni parlen.

Muntatge en primer pla de Kiko Rivera seriós amb gorra negra i Isa Pantoja seriosa amb coll alt beix

Però aquest dolor pels petits del clan no és suficient perquè Kiko i Isa acostin postures. La col·laboradora segueix molt dolguda amb el DJ per totes les vegades que aquest l'ha atacat, i aquest segueix sense voler reconciliar-se.

Tampoc no ha ajudat l'alegria que tots dos han compartit davant l'embaràs d'Anabel Pantoja. Tant la Isa com en Kiko han celebrat la bona nova i estan desitjant poder exercir d'oncles amb el nadó. No obstant això, resulta evident que evitaran coincidir en les visites que facin el nen.

Això demostra que ni el fet de l'arribada d'un nou membre ajudarà a posar punt final a aquesta guerra interminable.

➡️ Gent

Més notícies: