Muntatge de Clara Chia somrient amb la cara enganxada a la de Gerard Piqué somrient, una imatge junts de la mà i una càmera de fotos
GENT

Piqué i Clara Chía protagonitzen la imatge definitiva amb què planten cara a Shakira

Piqué i Clara Chía reapareixen junts i demostren que, malgrat els atacs de Shakira, estan més units que mai

Després de diversos mesos ocupant un discret segon pla, Gerard Piqué i Clara Chía han tornat a convertir-se en el centre de totes les mirades. I tot després de reaparèixer junts i de la mà a la Ciutat de la Justícia de Barcelona. Imatge amb què han volgut desafiar públicament Shakira.

El març de 2022, la cantant i l'exfutbolista van anunciar que, després de 12 anys junts i dos fills en comú, havien decidit posar fi a la seva relació. Una ruptura que suposadament es va produir a conseqüència de la infidelitat de l'empresari amb la seva parella actual.

Fotomuntatge en primer pla de Shakira somrient amb fons rosa i Gerard Piqué al camp de futbol

Des d'aleshores, tant Piqué com Clara Chía han esdevingut les grans víctimes de Shakira que, a través de la seva música, s'ha encarregat d'enfonsar la seva imatge pública. I malgrat que tot apuntava que aquests atacs acabarien afectant la seva relació sentimental, res més lluny de la realitat.

Encara que han estat comptades les ocasions en què hem pogut veure junts aquesta mediàtica i polèmica parella, aquest mateix dilluns, 17 de juny, han reaparegut públicament. I ho han fet per assistir al darrer enfrontament judicial de l'exjugador de futbol.

Una setmana després que Gerard Piqué s'hagi vist esquitxat pel cas Brodie, ell i Clara Chía han anat junts a la Ciutat de la Justícia de Barcelona. Lloc on tots dos es veuran les cares amb el paparazzi, Jordi Martín.

Gerard Piqué seriós mirant de banda amb un pol blau i Clara Chía seria mirant a l'altra banda amb ulleres de sol i camisa blanca

Tal com ha transcendit fins ara, l'exfutbolista va prendre mesures legals contra el fotògraf per un suposat delicte d'assetjament. I encara que ha estat l'empresari qui ha decidit portar aquest cas davant la justícia, la seva parella sentimental actual s'ha convertit en una peça clau en aquest judici.

En aquesta ocasió, Clara Chía ha acompanyat Gerard Piqué per narrar davant del jutge com va viure tota la pressió mediàtica que va experimentar quan va transcendir la seva relació sentimental.

Gerard Piqué i Clara Chía reapareixen junts a Barcelona: la imatge que demostra la seva unió

Malgrat tots els atacs que han rebut per part de Shakira, Gerard Piqué i Clara Chía estan més units que mai. I n'és una prova l'última imatge que ha vist la llum.

Aquest dilluns, 17 de juny, la parella ha arribat a les portes dels jutjats de Barcelona de la mà. I tot per enfrontar-se judicialment al paparazzi, Jordi Martín.

Muntatge de Jordi Martín somrient en vestit blau assegut en una butaca beix i Gerard Piqué bufant amb les mans juntes

Per la seva banda, i en un intent per passar desapercebuda davant la premsa, Clara Chía ha decidit amagar la cara sota unes ulleres del sol. Una actitud molt diferent de la que ha mostrat Gerard Piqué.

L'exfutbolista va decidir prendre mesures legals contra aquest professional de la comunicació mesos després d'anunciar la seva separació de Shakira. En aquell moment, i després de fer-se oficial aquesta informació, Jordi Martín va assegurar públicament que l'empresari havia estat infidel a la cantant amb la seva parella sentimental actual.

Des de llavors, aquest conegut paparazzi es va convertir en l'ombra de Gerard Piqué i Clara Chía, situació que hi va generar un gran malestar. Tant és així que l'exjugador de futbol no va trigar a prendre mesures legals contra ell.

Tal com ha transcendit, l'ex de Shakira ha sol·licitat davant del jutge una ordre d'allunyament de 3.000 metres perquè el fotògraf no s'hi pugui acostar.

➡️ Gent

Més notícies: