Muntatge d'Adara Molinero somrient amb la mà a la barbeta, Bosco Martínez Bordiú somrient en vestit blanc i una imatge dos mirant-se fixament
GENT

La mirada entre Adara Molinero i Bosco Martínez-Bordiú que aclareix com és la relació

Adara Molinero i Bosco Martínez-Bordiú han protagonitzat el retrobament més esperat de 'Supervivientes All Stars'

Adara Molinero i Bosco Martínez-Bordiú ja han posat rumb a Hondures per participar en Supervivientes All Stars. Dijous que ve començarà la nova edició del reality amb algunes de les figures més conegudes del mític concurs.

Els primers retrobaments ja s'han produït i el que ha causat més expectació ha estat el d'Adara i Bosco. Gairebé un any després de trencar la seva relació, tots dos coincidien a l'aeroport dedicant-se una mirada molt còmplice. Una prova que, malgrat la ruptura sentimental, la seva relació és excel·lent.

Bosco Martínez-Bordiú i Adara Molinero als estudis de Mediaset

La mirada que delata Adara Molinero i Bosco Martínez-Bordiú

Adara Molinero i Bosco Martínez-Bordiú van tornar a retrobar-se a l'aeroport on tots dos posarien rumb a Hondures. Pel camí cap a l'avió, hi va haver rialles i ganes de tornar a l'illa, on tots dos van sorprendre amb la seva relació fa gairebé un any.

El més vistós d'aquesta trobada va ser la mirada que Adara i Bosco es van dedicar només veure's. Una mirada còmplice i divertida que demostra que la seva relació és excel·lent, malgrat haver trencat el seu idil·li fa nou mesos.

Bosco Martínez Bordiú somrient amb jersei blanc, ulleres de sol en una mà i passaport a l'altra mirant Adara Molinero amb top rosa i el seu passaport a les mans

Només veure's, el guanyador de Supervivientes 2024 va fer dos petons a Molinero que aquesta va rebre amb un gran somriure. A la pregunta de si hi havia bon rotllo entre ell i l'exhostessa, Bosco va respondre que això “sempre”. Mateixa resposta que va oferir Molinero en ser preguntada sobre si la incomodava coincidir amb el seu ex.

Adara va deixar clar que no li importava tornar a compartir amb Bosco la seva aventura a Hondures, confessant no tenir cap problema amb ell. Això confirma que aquesta mirada còmplice que es van dedicar és el resultat d'aquesta bona relació que mantenen.

Captura de Bosco Martínez Bordiú a l'aeroport abans de viatjar a Supervivientes

De moment, cap no s'ha volgut aventurar sobre com serà compartir aquesta experiència amb la seva exparella. No obstant això, tant Adara com Bosco tenen clar que parteixen des del bon rotllo, deixant de banda aquesta tensió del primer moment.

“Què passa, marxem a la platja, a Hondures, baby, a totes!”, exclamava el nebot de Pocholo només veure-la. “Guai”, va ser la resposta de Molinero, mostrant-se una mica tímida, però amb una mirada còmplice.

La relació actual d'Adara Molinero i Bosco Martínez-Bordiú

Va ser el mes d'agost passat quan Adara i Bosco van anunciar la seva ruptura. La seva història d'amor amb prou feines va durar tres mesos, però tots dos la van viure amb intensitat. Ara es retroben, però la seva situació actual és molt diferent.

Molinero posa rumb a Hondures enamorada del seu entrenador personal, Álex Ghita, amb qui es va reconciliar fa poc. Tots dos havien decidit trencar per un suposat episodi de gelosia. Per la seva banda, Bosco viatja solter i està disposat a gaudir al màxim d'aquesta segona oportunitat al concurs.

Primer pla d'Adara Molinero amb el rostre seriós mirant a càmera

Tanmateix, després de veure aquesta mirada còmplice que tant Adara com Bosco es van dedicar, molts no descarten que tornin a saltar espurnes. Sobretot, després de saber-se la bona relació que encara mantenen malgrat haver trencat la relació fa nou mesos.

El nebot de Pocholo va confessar que Adara pot comptar amb ell “per a allò que necessiti”, deixant així oberta la porta de l'amistat. Per la seva banda, la filla d'Elena Rodríguez no s'ha tornat a pronunciar sobre el seu ex, però sí que va confessar a Lecturas haver-se enamorat de Bosco.

Ara tornen a coincidir a l'illa on va començar una de les històries d'amor més inesperades. Sens dubte, l'expectació és màxima i Adara i Bosco són els dos concursants que acapararan més mirades. Molinero tornarà a protagonitzar un triangle amorós com aquell que va oferir a GH VIP amb Hugo i Gianmarco?

➡️ Gent

Més notícies: