Muntatge de fotos de primer pla de Sergio Ramos somrient i, al costat, Pilar Rubio amb rostre seriós

GENT

Pilar Rubio marca distància amb Sergio Ramos mentre ell s'ho juga tot

Pilar Rubio va decidir no acompanyar Sergio Ramos en una de les cites més importants per al futbolista sevillà

Pilar Rubio sempre ha presumit de ser una incondicional a la feina que exerceix Sergio Ramos com a futbolista. Era habitual veure la presentadora animant el sevillà des de les grades i fins i tot acudint a les seves presentacions.

Ara bé, el cap de setmana passat, mentre Sergio disputava un partit clau per a la seva carrera, Pilar va marcar distàncies deixant-lo sol. En lloc d'animar Ramos al derbi contra el Betis, la seva dona va decidir marxar de sopar amb una amiga.

Pilar Rubio es distancia de Sergio Ramos en un moment crucial per al futbolista

Ahir diumenge 28 d'abril va ser un dia clau per a Sergio Ramos. El futbolista va disputar un dels partits més rellevants per al seu equip, el Sevilla FC: el derbi contra el Reial Betis. Una cita importantíssima que no va poder compartir amb la seva dona, Pilar Rubio.

La presentadora va decidir marcar distàncies amb Sergio mentre ell s'ho jugava tot i va optar per no acompanyar-ho al partit. En lloc d'això, va decidir veure una amiga amb qui va quedar per sopar i passar una vetllada agradable.

Sergio Ramos en un camp de futbol jugant el partit Sevilla-Las Palmas

La revista Semana publica en exclusiva les imatges de Pilar amb la seva amiga amb qui se la veu molt còmoda en un restaurant. La presentadora es va deslligar, així, completament de l'important matx que disputava en aquells mateixos moments Ramos a Sevilla.

El que crida l'atenció és que Pilar tampoc va decidir quedar-se a casa per veure el partit i donar suport en la distància al seu marit. Malgrat que sempre ha estat una fidel seguidora del futbolista, la veritat és que últimament tampoc se la veu a les grades. Rubio ha optat per un segon pla i no ser present als partits que disputa Sergio.

Captura d'una storie de Pilar Rubio al seu Instagram on surt posant en un photocall amb una amiga seva presumint del seu tret

Ni tan sols en els de més rellevància per a ell, com el disputat diumenge passat contra el Betis. Així doncs, la presentadora va optar per fer els seus propis plans i sopar amb la seva gran amiga, Valeria Lores, a un conegut restaurant.

El lloc escollit va ser el local 'Trote Burguer', situat a Bollullos de la Mitación, Sevilla, on el matrimoni té la seva finca. La localitat sevillana s'ha convertit en el lloc de residència de Rubio on, a poc a poc, es va adaptant.

Pilar Rubio i el seu pla lluny de Sergio Ramos

Segons publica aquest mitjà, Pilar tenia una taula reservada al restaurant. Per això, ja sabia per endavant que no aniria al partit crucial que disputaria Sergio aquella mateixa hora a l'Estadi Benito Villamarín.

Tampoc no entrava en els seus plans quedar-se a casa, per la qual cosa la seva millor opció va ser quedar amb la seva amiga. El pla ja va començar a la tarda, quan totes dues van anar a veure Ana Milán i Sebastián Gallego a La vida y tal.

Captura de Pilar Rubio somrient a 'Gente Meravillosa'

Després de l'espectacle, va arribar l'hora de sopar i van anar al restaurant on van tastar uns nachos i unes hamburgueses. Sens dubte, un dia rodó per a un diumenge entre amigues. Mentrestant, Ramos disputava el seu partit més rellevant contra el Betis, que va quedar en empat.

Tan crucial era el derbi sevillà per a Sergio, que va ser un dels absents a la comunió d'un dels seus nebots. Ramos va estar concentrat amb el seu equip des de dissabte fins diumenge, quan es va disputar el partit.

Tampoc hi va haver rastre de Pilar ni dels seus quatre fills, i per això els rumors sobre un possible distanciament familiar no van trigar a circular. El matrimoni continua sense confirmar o desmentir els rumors, però la veritat és que van ser vistos junts fa uns dies. Sergio i Pilar van anar al Museo de Bellas Artes de Sevilla, on van gaudir d'una de les seves passions conjuntes.

➡️ Gent

Més notícies: