Muntatge amb Pilar Rubio amb rostre neutre amb un vestit blau, Sergio Ramos somrient amb vestit blau i corbata vermella i blanca i un emoji de sorpresa
GENT

Les paraules cridaneres de Pilar Rubio en parlar de la seva separació de Sergio Ramos

Pilar Rubio ha trencat el seu silenci aclarint si són veritat les teories que apunten a la separació de Sergio Ramos

Pilar Rubio i Sergio Ramos es convertien de nou en notícia després de tornar a sortir a la llum les notícies sobre la seva separació. Fa temps que el matrimoni acapara l'interès mediàtic, sobretot per les absències sonores de la presentadora en actes rellevants per al futbolista.

Encara que Pilar és molt gelosa de la seva intimitat, recentment ha sorprès amb les declaracions sobre la seva situació sentimental. “És el preu que cal pagar”, eren les paraules cridaneres amb què Pilar ha parlat sobre la seva separació de Ramos.

Fotografia de Pilar Rubio com a presentadora de Make Up Stars a RTVE Play

Pilar Rubio opina sobre les teories de separació de Sergio Ramos

Des que Pilar Rubio i Sergio Ramos es van traslladar a viure a Sevilla, la parella no ha deixat d'acaparar titulars. A la col·laboradora li està costant adaptar-se a la seva nova vida a la capital sevillana, molt diferent d'aquella que gaudia a París. Això, sumat a la seva absència recent a la Feria de Sevilla, va fer tornar a saltar la veu d'alarma sobre la seva situació sentimental.

Rubio intenta no entrar en aquest tipus de rumors, però ha decidit fer un pas i trencar el seu silenci amb unes paraules cridaneres. “És el preu que cal pagar per tenir una família tranquil·la, feliç i, a més a més, ser un personatge públic”, afirmava. Unes declaracions relacionades amb els rumors sobre la separació de Sergio Ramos i el motiu que estiguin sempre d'actualitat.

Imatge de Pilar Rubio amb dues trenes i vestida com una boxejadora. Està ensenyant els bíceps al plató d''El Hormiguero' a l'emissió del 9 d'octubre ed 2023

Per a la presentadora, no ha estat fàcil abandonar l'anonimat que tenia a París i tornar al focus dels mitjans espanyols. Tal com ha dit en la seva última entrevista, allà se sentia tranquil·la i reconeix trobar a faltar aquest anonimat.

Ara bé, a poc a poc s'adapta a Sevilla gràcies al suport i l'afecte de la gent que l'envolta. El que no pot evitar són les teories relacionades amb el matrimoni. En afirmar que té una “família tranquil·la i feliç”, confirma que el matrimoni no està travessant cap crisi.

“No és cert”, afirmava amb rotunditat, aclarint així tots els dubtes sobre la seva separació amb Sergio.

Pilar Rubio mostra la seva preocupació pels fills amb Sergio Ramos

Pilar sempre ha presumit de ser una dona forta, acostumada que els rumors sobre ella circulin amb llibertat. No obstant això, des que es va convertir en mare, una profunda preocupació s'hi ha instal·lat.

La seva angoixa més gran és que aquest tipus de notícies sobre el seu matrimoni acabin afectant d'alguna manera els fills que té amb Sergio. L'únic que la tranquil·litza és saber que a casa els petits saben realment que tot són rumors. “Allò que arriba als meus fills és això que veuen a casa”, comentava, reiterant la bona harmonia que es respira a casa seva.

Amb aquesta nova entrevista, la dona de Sergio Ramos torna a deixar clar que no s'han separat. I és que no és la primera vegada que la col·laboradora d'El Hormiguero es pronuncia sobre aquest tema. Fa sis mesos va negar la ruptura i fins i tot va sentenciar que “no tinc temps per estar desmentint ximpleries”.

En aquesta ocasió, destaca el fet que el seu matrimoni estigui sempre d'actualitat és el peatge que cal pagar per ser famosos. Una qüestió que entén, però que no pot evitar lamentar, ja que li impedeix poder tenir una vida tranquil·la i anònima.

➡️ Gent

Més notícies: