Muntatge de Pepe Navarro en gran amb Ivonne Reyes somrient i Bertín Osborne en petit

GENT

Bertín Osborne surt esquitxat de l'últim problema entre Pepe Navarro i Ivonne Reyes

Pepe Navarro es nega a parlar de Bertín Osborne, tot i que molts pensen que estan en la mateixa situació

Bertín Osborne ha sortit esquitxat de l'últim problema que hi ha entre l'exparella formada per Pepe Navarro i Ivonne Reyes. Segons la llei tenen un fill en comú, però la model es nega que el seu primogènit se sotmeti a unes proves de paternitat. És just el contrari que vol fer la mare del nou nadó de Bertín i vet aquí el conflicte.

Són molts els que han comparat Bertín Osborne amb Pepe Navarro, ja que cap vol exercir de pare. La diferència és que Bertín ha aconseguit que Gabriela Guillén faci unes proves d'ADN al nadó. En canvi, Ivonne no vol que el seu fill passi per això i s'ha negat en rotund, postura que ha acabat amb la paciència de Pepe.

Muntatge de Bertín Osborne amb rostre neutre amb jaqueta i Pepe Navarro somrient amb ulleres vermelles

El presentador de Esta noche cruzamos el Mississippi ha aprofitat el conflicte de Bertín per tornar a atacar la veneçolana. "Jo puc parlar del que és meu i el que és meu és que aquesta senyora, Ivonne Reyes, menteix", comença dient. Després ha aclarit que no vol respondre aquells que l'han relacionat amb Bertín.

"M'importa el que és meu, és dur portar a la vida una mentida tan gran com és la que ella està mantenint. Les proves s'han publicat, s'han passat per tot arreu i hauria de rectificar una mica".

Bertín Osborne surt perjudicat: el comparen amb Pepe

Gabriela Guillén acaba de fer una entrevista a ¡De Viernes! i la veritat és que el seu relat té moltes coses en comú amb el testimoniatge d'Ivonne Reyes. Bertín ha sortit esquitxat de tot això, ja que la guerra entre Ivonne i Pepe no està resolta. El públic l'ha acusat d'haver adoptat la mateixa posició que Navarro, una posició que ha generat molts problemes a la crònica social.

Imatge d'Ivonne Reyes amb rostre enfadat a 'Viva la vida' a l'abril de 2022

Pepe, en un intent d'ajudar el seu company, ha insistit que no està legitimat per pronunciar-se sobre Gabriela Guillén. "Jo no en puc parlar. No conec les situacions", ha declarat en un to rotund.

Navarro coneix molt bé com funcionen els mitjans i sap que el focus hi està posat. Per aquest motiu, ha aprofitat per reivindicar i intentar solucionar l'últim problema que té amb Ivonne. Li ha tornat a demanar unes proves de paternitat per veure si l'Alejandro és fill seu i la model s'hi ha negat.

➡️ Gent

Més notícies: