Muntatge d'Ana María Aldón a 'GH Dúo' plorant amb els ulls tancats i la mà al front, i José Ortega Cano amb rostre sorprès

GENT

Ana María Aldón s'emporta un disgust lluny de José Ortega Cano i aprèn una lliçó

Després de ser expulsada de 'GH Dúo', Ana María Aldón reconeix que el seu pas pel reality li ha servit per adonar-se que ha de ser menys egoista

Ana María Aldón va veure com el seu somni d'arribar a la final de GH Dúo s'ha esvaït del tot. Dijous passat, 15 de febrer, l'exparella de José Ortega Cano es va convertir en la darrera expulsada en una nit carregada d'emocions.

L'estada de la tertuliana a Guadalix no ha estat com esperava i ha estat molt lluny de la seva experiència a Supervivientes. Sobretot, perquè en aquesta ocasió no ha comptat amb el suport d'Ortega Cano ni l'ha esmentat al reality. Tanmateix, Ana María ha tret alguna cosa clara del seu pas per Gran Hermano, ha reconegut que li ha servit d'aprenentatge.

El disgust d'Ana María Aldón: ha estat expulsada de GH Dúo

Ana María Aldón encarava la seva presència a GH Dúo amb il·lusió i amb ganes de demostrar a tots una Aldón completament diferent. Una de les coses més cridaneres del seu concurs és la distància que es va imposar respecte a José Ortega Cano. Una distància que també ha estat evident en el vidu de 'La más grande', ja que en cap moment li ha donat suport.

A diferència del seu pas per Supervivientes, on la col·laboradora no deixava de parlar d'ell, en aquesta ocasió ha evitat esmentar-lo. Es desconeix si la seva decisió ve motivada per un pacte amb Ortega o per mantenir la pau que ara regna entre ells després del divorci. Però la veritat és que amb prou feines ha deixat caure algun passatge de la seva vida amb l'extorero, sempre sense esmentar-lo directament.

Captura d'Ana María Aldón plorant a GH DÚO amb la carta del seu fill
Ana María ha estat expulsada de 'GH Dúo' | Mediaset

No ha estat fàcil per a Aldón mantenir un perfil que no generi enrenou ni perjudiqui Ortega, però això no li ha servit per continuar. A la gala de dijous passat, els espectadors donaven a la col·laboradora un gran disgust: es convertia en la nova expulsada.

Ana María Aldón s'enfrontava a Asraf i Mayka i, finalment, era la de Sanlúcar qui havia d'abandonar la casa. Posava punt final al seu camí a Guadalix, un de molt diferent d'aquell que va protagonitzar a Hondures. Si a Supervivientes va arribar al cor dels espectadors, ara no ha estat així.

De fet, ha estat durament criticada a les xarxes, que l'acusaven de "victimitzar-se", i de tot això Aldón ha tret una lliçó.

Ana María Aldón aprèn una lliçó: "He de ser menys egoista"

Tot just sortir de la casa, Ana María arribava al plató de GH Dúo per retrobar-se amb els seus i enfrontar-se a la resta de companys. Després de fondre's en una abraçada amb la seva filla Gema, va arribar el torn de passar comptes.

El primer va ser Marc Florensa, el seu antic representant i amb qui va entrar a la casa. L'exdona d'Ortega va assumir part de la seva responsabilitat en l'expulsió de Florensa i es va mostrar una mica penedida. Ha confessat que havia estat "egoista" per no nominar-se a si mateixa i permetre que fos Marc qui es jugués la seva permanència al concurs.

Captura de Marc Florensa i Ana María Aldón a GH DÚO aquest dimarts 16 de gener a Telecinco
Ana María reconeix que ha de ser menys egoista | Mediaset

Després de fer autocrítica i reflexionar, Ana María va reconèixer que això que havia passat li havia servit per aprendre una lliçó. "He de ser menys egoista", va afirmar durant la seva entrevista amb Marta Flich.

Ara bé, no va poder evitar mostrar-se afectada i indignada per l'actitud que alguns companys havien tingut amb ella. Sobretot Mayka, amb qui ha protagonitzat més d'un desacord a la casa i la va qualificar de "calculadora i freda".

També amb Marc. Després de reconèixer que havia estat egoista, va arribar el torn del representant de valorar el seu pas per Guadalix. Les seves paraules no van agradar a Ana María Aldón, que va acabar acusant-lo de voler protagonisme, encara que va aclarir que esperaria tenir tota la informació.