Primer pla de Pablo Urdangarin amb rostre seriós durant el funeral de l'exrei Constantí II de Grècia a Antenes el 2023

Pablo Urdangarin ho sap: per què la infanta Cristina no s'ha divorciat del seu pare

Pablo Urdangarin és conscient que legalment tot continua igual entre els seus pares

Pablo Urdangarin està vivint un moment molt positiu a tots els àmbits. Està feliç amb la seva xicota, Johanna Zott, i continua amb els seus estudis. Tot alhora que ha jugat el seu primer partit de la Lliga Europea amb el seu equip actual, el Granollers.

No obstant això, Pablo Urdangarin està preocupat i inquiet per alguna cosa. I és que, tot i que ja fa un any que els pares oficialment estan fent vides separades, encara no s'han divorciat.

Per què? Per què la infanta Cristina encara no ha signat el document que acrediti legalment que ja no estan junts? Per un motiu. Sí, per una raó de pes que tant el jove com els germans coneixen.

Pablo Urdangarin sap el motiu pel qual la separació legal encara no s'ha fet realitat

Pablo Urdangarin va ser l'únic membre de la família que va parlar públicament quan va saltar la bomba informativa dels seus pares. El gener de 2022, una revista mostrava imatges d'Iñaki, el seu pare, passejant de la mà d'una altra dona que no era Cristina. Davant d'aquestes, el noi no va dubtar a demanar calma i a deixar de manifest que donava suoport a tots dos.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Des d'aleshores, els seus progenitors han fet vides separades i han deixat clar que el divorci era imminent. Tot i això, aquest no ha acabat d'arribar. I això que es va afirmar que es faria efectiu una vegada que la filla petita, Irene, complís els 18 anys.

El temps ha passat i Pablo Urdangarin ha comprovat que els pares continuen legalment casats. També ha descobert el perquè és així, ja que ha estat revelat a diversos mitjans de comunicació. En concret, la seva mare és qui s'ha negat a fer el pas per una raó de pes.

Pel que sembla, Cristina i Iñaki havien aconseguit arribar a un acord en què l'exjugador d'handbol en sortia molt ben beneficiat. Suposadament, rebria una indemnització de 2 000 000 € i uns 25 000 € mensuals. Sense oblidar que, de la mateixa manera, li posarien diversos immobles al seu nom.

Muntatge a la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin en primer pla i somrient
Pablo Urdangarin ha vist publicat l'acord a què van arribar els seus pares per divorciar-se | España Diario

Segons periodistes especialitzats en la casa reial, aquests termes eren els que s'havien arribat a acceptar entre les dues parts. Això sí, s'hi incloïa que el basc no podria escriure cap llibre autobiogràfic o de memòries.

Tanmateix, abans de l'estiu sembla que el pare de Pablo va decidir fer-se enrere i augmentar les peticions. La seva dona encara no està disposada a acceptar-les de cap de les maneres. De fet, segons Vanitatis, ella "ha arribat a dir-li que fes el que volgués".

“Fins i tot podria escriure unes memòries de la seva vida. Sí, que no li importava, perquè el mal que podia fer a Joan Carles I ja estava fet”.

Iñaki Urdangarin amb rostre somrient el dia 19 de setembre del 2019
El pare de Pablo Urdangarin va ampliar les seves exigències i la seva mare es va negar a acceptar-les | Europa Press

Aquesta negativa ha comportat que el divorci no s'efectuï i també que estigui perdent relació amb membres dels Urdangarin. Ana, que va ser la seva cunyada i una de les seves millors amigues, li ha retret el seu comportament i ha decidit tallar-hi el vincle.

Els pares de Pablo Urdangarin sembla que tornen a intentar resoldre l'assumpte

Pablo Urdangarin ha aconseguit, malgrat el caos que hi ha al si de la seva família, que els seus pares tornin a coincidir. Aquests dies tots dos han estat presents en el seu primer partit europeu amb el Granollers. Una trobada en què s'han mostrat cordials i en què fins i tot s'han saludat amb dos petons.

Aquest acostament sembla que mostra que, a poc a poc, la tensió es relaxa. Les darreres informacions sobre això és que Cristina i Iñaki estarien disposats a tornar a seure per arribar a un acord. Tenen clar que aquesta situació de mantenir-se legalment casats no pot ser eterna.

Vaja, que el divorci, després d'un primer intent frustrat, podria estar més a prop.