Primer plànol de Pablo Urdangarin amb rostre descol·locat mentre juga un partit d'handbol

Pablo Urdangarin i el motiu pel qual ha reunit els seus pares a Barcelona

Pablo Urdangarin ha aconseguit ajuntar una vegada més Cristina i Iñaki

Pablo Urdangarin ha aconseguit el que semblava impossible: reunir una vegada més els seus pares. Tot apunta que Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarin han deixat de banda les seves diferències per donar suport al seu fill durant el seu últim partit d'handbol.

El darrer mes de gener, es va complir un any des que la revista Lecturas va publicar, en exclusiva, unes fotos inesperades d'Iñaki Urdangarin amb la seva actual parella, Ainhoa Armentia. Des de llavors, han estat comptades les ocasions en què hem pogut veure junts els exducs de Palma.

Muntatge a la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin en primer pla i somrient
Els exducs de Palma, junts per un motiu molt especial | España Diario

Tot i això, aquest dissabte, 2 de setembre, els pares de Pablo Urdangarin s'han tornat a veure les cares per un motiu molt especial. I és que aquest cap de setmana s'ha celebrat un dels últims partits de la lliga europea d'handbol.

Durant aquesta jornada, s'han enfrontat el Constanta romanès i l'espanyol Fraikin Granollers. Equip en què, des d'aquesta temporada, ha començat a formar part el net del rei emèrit després de posar punt final a la seva trajectòria dins del Barça.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Però, com calia esperar, els pares de Pablo Urdangarin no han estat sols durant aquest partit. Segons ha transcendit les últimes hores, diversos dels seus éssers estimats han viatjat fins a Barcelona per donar-li suport des de les grades.

Pablo Urdangarin reuneix els seus pares a Barcelona: acudeixen junts al seu darrer partit

Aquest dissabte, 2 de setembre, Pablo Urdangarin ha disputat el seu darrer partit d'handbol lluint els colors del Granollers, el seu equip actual. I ha estat durant aquest important esdeveniment esportiu quan Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarin s'han tornat a deixar veure junts en públic.

Tot apunta que els exducs de Palma han volgut deixar de banda la seva guerra per donar suport al seu fill en el seu últim partit de la lliga europea d'handbol. De fet, pel bé dels seus fills, encara que no s'han dirigit la paraula en cap moment, tampoc no s'han dedicat cap mena d'atac en públic.

Imatge de Pablo Urdangarin dins una porteria mirant a càmera
Els pares de Pablo Urdangarin acudeixen al seu darrer partit | GTRES

Com s'esperava, els progenitors de Pablo Urdangarin no han estat sols en aquesta cita. Miguel, Irene Urdangarin i l'actual xicota de l'esportista, Johanna Zott, també han acudit a aquest estadi català per estar al costat del jove en aquest moment tan especial de la seva carrera esportiva.

Segons ha transcendit, la infanta i el seu exmarit s'han assegut junts, però en files diferents per mantenir les distàncies. Mentre que Iñaki ha estat acompanyat en tot moment per la seva filla i la xicota de Pablo, a la fila anterior, la infanta ha gaudit del partit amb Miguel Urdangarin.

Els pares de Pablo Urdangarin van coincidir, per darrer cop, en la graduació d'Irene

L'última vegada que vam poder veure junts els pares de Pablo Urdangarin va ser durant la graduació de la seva germana Irene. El darrer 16 de juny l'exduc de Palma va viatjar fins a Ginebra per acompanyar la seva filla en aquest moment tan important de la seva vida.

Tot i això, no va ser l'únic a acudir a aquest esdeveniment familiar. Diversos membres de la família reial també van ser presents en aquesta cerimònia, organitzada a la plaça central de l'Escola Internacional de Ginebra.

Iñaki Urdangarin, Irene Urdangarin i la seva àvia, en la graduació de la petita del dia 17 de juny de 2023
Irene Urdangarin celebra la seva graduació envoltada de la seva família | @GinaPerezSerra, Twitter

Tal com va transcendir, els reis emèrits van tenir l'oportunitat d'asseure's justament darrere de la taula on hi havia els diplomes. Davant d'ells, entre el públic, hi havia la mare d'Irene, la seva tieta Elena i la seva àvia paterna.

A la mateixa fila hi havia els tres germans Juan, Miguel i Pablo Urdangarin, i el seu cosí Froilà, que va viatjar directament des dels Emirats Àrabs amb el seu avi, Joan Carles. Darrere d'ells, hi havia Iñaki Urdangarin, que no va parar de fer fotos durant tot l'esdeveniment.