Primer pla d'Ángela Portero amb el rostre neutre

Ángela Portero frena 'Así es la vida' i parla de la seva filla per primera vegada

Ángela Portero ha sorprès traient a la llum la seva vida personal

Ángela Portero és molt coneguda a la televisió per la seva tasca com a periodista del cor. Ara bé, malgrat la seva fama, protegeix amb molta cura la seva vida personal. I és que sempre ha tingut clar que no volia convertir-se en personatge de la premsa esmentada.

Per aquest motiu, ha cridat poderosament l'atenció que Ángela Portero hagi trencat ara aquesta màxima. En ple directe del programa on col·labora, s'ha atrevit a parlar d'un dels seus tres fills per primera vegada.

Ángela Portero viu una situació en directe que l'emociona

Ángela Portero ha abordat la mort de María Teresa Campos amb els seus companys de Telecinco. En concret, han parlat sobre tots els famosos que han acudit al tanatori per acomiadar-la. I un d'aquests era al plató: Makoke.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

La periodista és conscient que l'exdona de Kiko Matamoros no té bona relació amb Terelu des de fa temps. Encara que això no li ha impedit a aquella desplaçar-se per donar-li el condol i ho ha fet en companyia de la seva filla, Anita. Una noia que fa anys va ser molt amiga d'Alejandra Rubio.

Ángela Portero l'ha escoltat explicar que “Terelu va estar amb mi enorme i em vaig emocionar molt perquè em va abraçar. Li he d'agrair també les paraules que va tenir i va ser molt bonic. Ens vam posar a plorar totes dues i li he de donar les gràcies perquè va ser molt generosa amb mi”.

En aquest punt, també ha explicat com va ser el retrobament entre Anita i Alejandra, després de molt de temps distanciades. Ha explicat: “Aquell moment va ser terrible. Han estat des dels 4 fins als 15 anys inseparables i la vida, per coses de l'adolescència, fa acabar altres amistats”.

“No sabeu l'abraçada que es van fer, la filla de Terelu va trencar a plorar i van estar molt de temps abraçades plorant juntes. Elles saben el que han viscut amb Teresa, ha estat gairebé una àvia per a Ana, perquè han estat molt a casa seva amb ella. Han passat molt les tres juntes ballant i fent el ximple”.

Ángela Portero decideix parlar en directe d'una de les filles

Ángela Portero s'ha emocionat amb el que va explicar Makoke, tant és així que no ha pogut evitar les llàgrimes a Así es la vida. I a causa d'això, per una vegada, ha parlat de la seva vida privada, ja que la situació l'ha afectada personalment. Ha confessat que els fets li tocaven molt de prop perquè una de les seves filles ha estat molt unida a Ana i a Alejandra.

L'excunyada de Paloma García Pelayo ha explicat: “Jo també he compartit moltes coses. Què us explicaré, si la meva filla s'ha criat amb elles. És que som de la mateixa generació i hem tingut molt de contacte sempre”.

Fins i tot ha reconegut que les tres joves i elles mateixes, les seves mares, han compartit vacances a llocs com ara Marbella.

Ángela Portero ha trencat a plorar per a sorpresa dels seus companys, per això Sandra Barneda, la presentadora, li ha dit: “És la primera vegada que et veig així”. I davant aquest comentari, ella ha respost: “Segur que alguna altra vegada sí”.

“No vull posar-me així, ja callo. Però són moltes emocions i molts records els que em venen ara a la ment”. Davant d'aquesta situació, Portero ha rebut l'abraçada de Makoke, que les ha portat totes dues a acabar amb els ulls negats de llàgrimes.

Ángela Portero plora al programa d'Así es la vida'
Ángela Portero no ha pogut evitar emocionar-se després del relat de la seva companya | Telecinco

Davant aquest gest, Barneda ha afegit: “Aquest món nostre pot ser molt frívol, però passem moltes hores junts. És una professió vocacional. Valorem, admirem, estimem i sentim així, que és el que està passant aquesta tarda i això és meravellós”.