Primer plànol d'Ana María Aldón amb rostre enfadat

El problema que Ana María Aldón va tenir amb Rocío Flores per José Ortega Cano

Ana María Aldón i la influencer van protagonitzar un sonat desencontre relacionat amb Ortega Cano

Ana María Aldón va tenir un problema amb Rocío Flores, relacionat amb el seu exmarit, José Ortega Cano. Aquest desencontre es va produir el març del 2022, quan els rumors sobre una possible crisi en aquest matrimoni van començar a ressonar amb força.

La relació entre aquestes dues conegudes dones sempre ha estat una mica complicada. Tant és així que, durant la seva participació a Supervivientes 2020 , molts van atacar la dissenyadora per no recolzar, en alguna ocasió, la influencer.

Muntatge de fotos de primer pla d'Ana María Aldón i Rocío Flores, totes dues amb rostre seriós
Ana María Aldón i Rocío Flores, enfrontades per Ortega Cano | España Diario

Tot i això, això no va ser el que va acabar de distanciar-les. I és que, després de l'estrena de la docusèrie, Rocío: explicar la veritat per seguir viva, els problemes entre Ana María Aldón i el torero van començar a sorgir.

En aquell moment, la de Sanlúcar no s'ho va pensar dues vegades a l'hora d'empatitzar públicament amb la mare de Rocío Flores. El que va provocar algun desencontre entre ella i alguns dels membres d'aquest conegut clan.

Des d'aleshores, Ana María Aldón no ha parat de revelar informació sobre què ha viscut durant el seu matrimoni amb Ortega Cano. Tant és així que, el març del 2022, va arribar a assegurar que la seva família no li donava "el lloc" que, segons ella, es mereixia.

Després d'aquestes i altres polèmiques declaracions de la dissenyadora, Rocío Flores no va tenir cap problema a posicionar-se en aquesta guerra que acabava d'esclatar. Per això, durant una de les seves intervencions televisives, va revelar que el dretà es "desvivia per la dona". Desmentint així les paraules de la gaditana.

Com era d'esperar, aquesta intervenció de la noia no li va asseure gens bé Ana María Aldón, que no va trigar a tornar-li l'atac. I ho va fer al plató al desaparegut Viva la vida.

Ana María Aldón va decidir contraatacar: "Em sorprèn que no parli dels seus temes"

Lluny de quedar-se callada, Ana María Aldón va decidir respondre públicament a Rocío. Per això, durant una de les seves intervencions en el desaparegut Viva la vida , la dissenyadora no va dubtar a dedicar-li un nou sac a la influencer.

"Em sorprèn que no parli dels temes i parli del meu matrimoni", va assegurar l'ex d'Ortega Cano, visiblement molesta. Amb aquestes declaracions, la col·laboradora de televisió va deixar entreveure que la seva relació amb la noia no estava passant per un dels seus millors moments.

Pla mitjà Rocío Flores amb rostre sorprès en 'El Programa de Ana Rosa'
Rocío Flores respon públicament a Ana María Aldón | Telecinco

Rumors que, només uns dies després, Rocío Flores va confirmar al plató d' El programa d'AR . Aquell dia, la filla d'Antonio David va aprofitar la seva intervenció en aquest matinal de Telecinco per defensar-se dels atacs d'Ana María Aldón:

"Jo no m'he ficat en el teu matrimoni, només vaig ressaltar la figura de Josep perquè em semblava que era allò honest fer. Ell és amb qui he conviscut".

La noia també va fer referència a les paraules que Ana María Aldón va pronunciar sobre la seva vida privada. I és que, Rocío Flores va voler deixar clar que la seva parella "no és un personatge públic" i que, per això, no en parla.

"Si no parlar de les meves coses és no parlar de la meva relació, l'únic que et puc dir és que la meva parella no és un personatge públic", va sentenciar tot seguit. A més, també va matisar que, en tot cas, va ser la dissenyadora la que havia "opinat de la seva vida".

La influencer també es va pronunciar sobre la seva relació amb Ana María Aldón

Després de respondre públicament a Ana María Aldón, la influencer va revelar quina és la veritable relació que hi manté. I per això, va retrocedir dos anys en el temps. Concretament, al seu pas per Supervivientes 2020.

⬇️ ¡Punxa avall per llegir més notícies! 📰 ⬇️

💸 LA SITUACIÓ ECONÒMICA DE JOSÉ ORTEGA CANO ABANS DE CASAR-SE AMB ANA MARIA ALDÓN ➡️

Tal com va recordar Rocío, durant el seu pas per aquest reality, van tenir algun desencontre.

Primer pla de Rocío Flores amb rostre seriós caminant pel carrer
Rocío també va parlar de la seva relació amb Ana María Aldón | Europa Press

Però, amb el pas de les setmanes, totes dues van aconseguir deixar de banda totes les seves diferències:

"Al principi, no vam conviure. Hi va haver certes situacions en què considerava que necessitava el suport d'Ana María Aldón, perquè formava part de la meva família. Ella va donar els seus motius, jo ho vaig entendre, la vaig respectar i després vam conviure i bé".

No obstant, i malgrat tot el que estava succeint a la seva família, la influencer va reconèixer que li té afecte, encara que no tant com a Ortega Cano.