Irene Urdangarin de perfil somrient

Irene Urdangarin: per què coneix els sogres del seu germà Pablo Urdangarin

Irene Urdangarin va tenir l'oportunitat de conèixer els pares de Johanna Zott en un esdeveniment important

Irene Urdangarin ja ha tingut l'oportunitat de conèixer els sogres del seu germà Pablo. Aquesta trobada familiar es va produir el darrer mes de juny durant un dels últims partits d'handbol de l'esportista. Aquest moment ha deixat al descobert la forta unió que hi ha hagut entre aquestes dues famílies.

A mitjans del mes de març, es van encendre totes les alarmes al voltant del fill de Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarin. Tal com va transcendir en aquell moment, aquesta jove promesa de l'handbol espanyol havia començat una relació sentimental amb Johanna Zott.

Pablo Urdangarin d'esquena mirant els ulls a la seva parella
Pablo Urdangarin està més enamorat que mai | Europa Press

La cunyada d'Irene Urdangarin és una jove d'origen alemany que el seu germà i ella van conèixer de petits al Liceu Francès, centre on estudiaven tots tres.

Des que va saltar pels aires la seva relació sentimental, tots dos han mostrat el seu amor diverses vegades. Encara que, això sí, de la manera més discreta possible. Tanmateix, tot apunta que aquesta situació ha canviat per complet.

Segons va publicar la revista ¡Hola! en exclusiva a finals de juny, Irene Urdangarin i la família de Johanna Zott ja han tingut l'oportunitat de conèixer-se en persona.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Fins ara, Pablo i la seva actual parella s'havien deixat veure junts diverses vegades. Tant és així que la jove fins i tot l'ha acompanyat algun partit d'handbol. Però ara tot apunta que la unió d'aquestes dues famílies ja és un fet.

I és que, segons aquesta capçalera, “els pares de la jove no van voler perdre's el partit del fill de la infanta Cristina”. Una jornada a què també va assistir la seva germana, Irene Urdangarin.

Irene Urdangarin ja coneix els sogres de Pablo: van anar junts al seu últim partit

El darrer mes de juny, Irene Urdangarin no es va voler perdre per res al món l'últim partit en què Pablo Urdangarin va poder lluir els colors del FC Barcelona. I ho va fer amb Johanna Zott i els seus pares.

Des que va sortir a la llum la relació del jugador i aquesta noia catalana, tot apunta que la seva relació no pot anar millor. Tant és així que, segons va publicar la revista de la salutació fa un parell de mesos, els seus sogres no van dubtar a acudir a aquest important esdeveniment per donar-li suport des de les grades.

Tal com va confirmar la revista ¡Hola!, en exclusiva, Chris Zott i Elena Sophie, i les seves dues germanes, van acudir al Palau per motiu molt especial.

Imatge de Pablo Urdangarin dins una porteria mirant a càmera
Pablo Urdangarin va disputar el seu últim partit amb el FC Barcelona | GTRES

A finals d'aquest mes, el germà d'Irene Urdangarin va jugar el seu últim partit de la Lliga ASOBAL vestint aquesta equitació. A partir de la temporada que ve, Pablo començarà a formar part del Granollers, un dels equips més forts d'aquesta lliga.

A les imatges que es van publicar, es pot veure com els sogres de l'esportista van gaudir d'aquesta jornada divertida, però no van ser els únics que van acudir a la cita.

Amb ells també hi havia Johanna, Irene Urdangarin i el seu pare, Iñaki Urdangarin. La neta de l'emèrit va viatjar des de Ginebra fins a la ciutat comtal per donar suport al seu germà en aquest moment tan important de la seva carrera. A més, va aprofitar l'ocasió per celebrar amb ell el seu darrer aniversari.

Muntatge en primer pla d'Irene Urdangarin i Johanna Zott
Irene Urdangarin i la seva cunyada es van mostrar molt unides durant aquest partit | Europa Press, E-Noticies

Amb aquest gest bonic dels sogres de Pablo, ha quedat més que demostrada la unió que s'ha produït entre aquestes dues famílies. Tot apunta que aquesta promesa de l'handbol espanyol ja està totalment integrat a la vida de Johanna, igual que ella a la casa dels Urdangarin.

N'és una prova en la gran complicitat que van mostrar Irene Urdangarin i la seva cunyada durant tot el partit. Tal com es pot veure en aquestes instantànies, totes dues van compartir diversos moments de rialles i confidències.