Primer pla de Fabiola Martínez amb rostre neutre del 2023

El dia que Fabiola Martínez va explicar per què no acceptava Rocío Carrasco

Fabiola Martínez es va mostrar molt contundent amb ella

Fabiola Martínez és coneguda al nostre país per haver estat la dona i mare dels dos fills petits de Bertín Osborne. I aquesta popularitat li ha servit, entre altres coses, per convertir-se en col·laboradora de televisió i donar la seva opinió sobre temes candents. Precisament per aquest motiu fa temps va decidir parlar de la filla gran de 'La Jurado'.

Fabiola Martínez va ser preguntada al seu moment per la premsa sobre el testimoni que Rocío Carrasco va donar a la seva docusèrie. Un testimoni sobre el qual la veneçolana es va mostrar en principi cauta, tot i que després no va dubtar a atacar la protagonista de la producció. Ho va fer especialment pel seu rol de mare.

Fabiola Martínez va deixar clar el perquè no donava suport a Rocío

Fabiola Martínez sempre és molt educada amb els mitjans i no dubta a atendre les seves preguntes. Per aquest motiu, cap a l'abril de 2021, va decidir respondre les qüestions de Chance sobre la docusèrie de Rocío. Va començar sent molt previnguda: “No conec la història i no he vist el documental”.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Tot i això, no haver escoltat l'esquinçador testimoni que aquella explicava no li va impedir criticar la filla de la chipionera. Exactament, la va qüestionar en relació amb el distanciament que té amb els seus fills des de fa anys. Així, va exposar: “Sense conèixer els detalls, com a mare em resulta difícil entendre-ho”.

Tot seguit, Fabiola va procedir a culpar de tot el que ha passat tant Rocío com el seu exmarit, Antonio David. I és que va dir: “Tots dos tenen responsabilitat, no es van fer bé les coses des del principi. Ni tot és tan blanc ni tan negre”.

“A mi quan em diuen per què en el divorci estic tan bé, és perquè jo vaig assumir la meva responsabilitat en aquesta situació i la vaig acceptar. Si d'alguna cosa jo no estava d'acord amb aquella relació que ens va portar a trencar-la, ho vaig decidir jo. Ningú em va posar una pistola al cap, no em van amarrar ni em van menjar la moral”.

Fabiola Martínez en un acte feliç i mirant a càmera
Fabiola Martínez va deixar de manifest que no dona suport a Rocío | Europa Press

I hi va afegir: “Jo vaig prendre la decisió de continuar alimentant, pel bé que fos, la meva decisió. Igual que decideixo aguantar i continuar, decideixo no fer-ho, això és el que ha faltat. Sí, aquesta seguretat de prendre decisions a temps i fer les coses quan s'havien d'haver fet”.

“Si tot el que explica és així, per què no es va fer en origen, per què no lluitar pels seus fills, per què no defensar-se d'allò que l'estava matant. No ho sé, hi ha coses que tu parles amb una persona que ha patit maltractament psicològic i per a persones que mai no han estat en aquesta situació i hi ha coses difícils d'entendre”.

Fabiola Martínez en aquest punt va incidir en el rol maternal de Rocío: “Com a mare, crec que hi ha un bé més gran encara que et mou. Jo tinc fòbia a la profunditat, a l'aigua i quan em tocava banyar els meus fills a la mar, no tenia por. Per mi l'important és que no s'ofegaren ells”.

“Quan diuen que ella renuncia als fills, em costa”.

Primer pla de Rocío Carrasco seria en una imatge del 2020
Fabiola Martínez va afirmar amb rotunditat que no entenia la postura de Carrasco amb els seus fills | GTRES

Fabiola Martínez va continuar qüestionant-la

Fabiola Martínez, que ara deixa la seva feina a Y ahora Sonsoles i que no vol tornar a enamorar-se, va continuar posant en qüestió Rocío. No va dubtar a manifestar: “Quan se sembra una llavor i això va creixent a poc a poc, això hi és. Tant és que et converteixis en mare, en àvia o siguis qui siguis, aquest mal és allà dins”.

“Aquest mal és el que cal arreglar, aquesta llavor és la que cal rascar. Quan vius experiències que et minen la teva autoestima i la teva seguretat, en aquest cas aquesta personalitat ha estat la porta que ha donat entrada a aquesta llavor. Si potser ella hagués tingut aquesta confiança en si mateixa, potser aquesta llavor no se sembra”.

Primer pla de Fabiola Martínez amb rostre seriós i concentrat en una classe de ioga
Fabiola Martínez va ser realment contundent amb Rocío, malgrat afirmar no haver vist la seva docusèrie | GTRES

D'aquesta manera, Fabiola Martínez no es va posicionar amb Carrasco. Malgrat afirmar que no havia vist el documental i, per tant, no coneixia tot el que va relatar, no va dubtar a qüestionar-la. Ho va fer com a mare i com a dona i justificant-se: “No soc feminista ni feminazi, soc abans que res persona amb els mateixos drets”.