Primer pla d'Ainhoa Armentia als carrers de Vitoria

Ainhoa Armentia té un gest amb Iñaki Urdangarin que confirmaria la temuda crisi

Ainhoa Armentia pren una important decisió personal

Ainhoa Armentia ha pogut confirmar el que ja era un secret de domini públic. I és que, amb l'últim gest que ha tingut amb Iñaki Urdangarin, tot apunta que la crisi de què tothom parla podria ser un fet.

Fa més d'un any, la revista Lecturas va publicar en exclusiva unes compromeses i inesperades imatges de l'exduc de Palma.

Muntatge amb fotos de primer pla d'Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia, tots dos somrients
Ainhoa Armentia i Iñaki Urdangarin podrien estar passant per una forta crisi | e-noticies.cat

S'hi podia veure l'Iñaki amb la seva actual parella, Ainhoa Armentia, en una actitud molt còmplice. El més sorprenent d'aquesta informació és que, segons la capçalera, Cristina de Borbó se'n va assabentar alhora que la resta d'espanyols de la suposada infidelitat del seu marit.

Des de llavors, la germana de Felip VI va decidir prendre partit a l'assumpte i va iniciar tots els tràmits necessaris per separar les seves vides per sempre. Una cosa que l'exjugador d'handbol va aprofitar per deixar anar el seu amor al costat d'aquesta advocada.

I, encara que la seva nova vida amb Ainhoa Armentia semblava treta d'una pel·lícula d'amor, fa tot just uns dies, els rumors de distanciament no han deixat de sobrevolar els seus caps.

Ara han sortit a la llum unes imatges que podrien haver deixat al descobert quina és la veritable situació per la qual està passant la seva relació amb Urdangarin.

Ainhoa Armentia sorprèn amb la seva darrera decisió

Ainhoa Armentia ha deixat tothom sense paraules amb la darrera i inesperada decisió que ha pres respecte a la seva relació amb l'exduc de Palma. Enmig de tot l'enrenou que s'ha generat al seu voltant, ha decidit marxar de vacances. Encara que sense la companyia d'Iñaki.

Fa un any i mig va sortir a la llum la inesperada relació amorosa entre aquesta advocada de Vitòria i Urdangarin. Des de llavors, tots dos han intentat passar la major part del temps junts. Però tot apunta que hi ha alguna cosa que ha canviat entre ells els últims mesos.

Ainhoa Armentia amb rostre somrient caminant per Vitòria el dia 15 de març de 2023
Ainhoa Armentia se'n va sola de vacances | Europa Press

I és que, poc queda ja de les romàntiques estampes que tots dos ens regalaven diàriament. Segons ha publicat en exclusiva la revista Semana, Ainhoa Armentia ha decidit viatjar fins a Alacant per passar uns dies al costat de diverses persones del seu entorn més proper.

Tal com ha descrit aquesta capçalera a les fotografies que completen aquesta exclusiva, s'hi pot veure aquesta dona "relaxada, lluint tipàs a la platja i una mica pensativa".

Una descripció que ha fet saltar totes les alarmes sobre una possible crisi entre Ainhoa Armentia i la seva parella. "Hi ha un clar distanciament", ha assegurat aquest mitjà, després de consultar les fonts.

Segons ha transcendit, la lletrada s'ha traslladat amb la família a la localitat d'Alfaz del Pi, on hi té un pis en propietat. I, encara que aquest apartament no compta amb grans luxes ni dimensions, té tot el necessari perquè la seva estada sigui d'allò més còmoda.

Iñaki Urdangarín arriba a Suïssa amb la seva mare i el seu fill Pablo
Iñaki Urgandarín a va anar a la graduació de la seva filla Irene amb la seva mare i el seu fill Pablo | Europa Press

Després de sortir a la llum tota aquesta informació, els rumors de crisi entre Ainhoa Armentia i l'esportista no han fet més que créixer. I és que, des del mes d'abril passat, no s'ha tornat a veure junta aquesta mediàtica parella.

I, encara que la de Vitòria està gaudint de les vacances en solitud, poc se sap d'Iñaki Urdangarin. El 16 de juny passat, l'exduc de Palma va viatjar fins a Suïssa per anar a la graduació de la seva filla Irene. Però des de llavors ha desaparegut del focus mediàtic.

Com es podia esperar, d'aquesta celebració en va anar totalment sol. Una decisió entenedora, ja que, la presència d'Ainhoa Armentia podria haver generat certa tensió entre la resta dels membres de la Casa Reial.