Primer plànol de Pablo Urdangarin amb rostre descol·locat mentre juga un partit d'handbol

Les paraules de Pablo Urdangarin sobre el darrer problema de la infanta Cristina

Pablo Urdangarin ha donat unes noves declaracions

Pablo Urdangarin ha fitxat per un nou equip d'handbol i la premsa està pendent de tots els seus moviments. Tot i això, hi ha un tema que genera encara més interès: l'última hora de la infanta Cristina. Fonts de total solvència asseguren que la filla de Joan Carles I ha tingut un problema amb la infanta Elena de Borbó.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Pablo Urdangarin ha reaparegut després del darrer partit que ha jugat amb Fraikin BM Granollers. Fent gala de la prudència que sempre l'ha caracteritzat, no ha entrat en detalls, però sí que ha dit unes paraules. En primer lloc, ha explicat en quin punt es troba el seu equip.

Pablo Urdangarin amb ulleres a l'aeroport de Barcelona amb un micròfon perquè conteste
Pablo Urdangarin s'ha pronunciat | Europa Press

Pablo s'ha mostrat molt amable: “Molt bé, gràcies, estem molt contents, a veure com va el proper partit”. Segons ha explicat, el pròxim repte se celebrarà el dissabte 2 de setembre i tots els companys s'hi estan preparant. Més endavant ha marcat quina és la seva postura davant del problema de la infanta Cristina amb la infanta Elena.

Pablo, sense voler revelar cap dada important, ha dit: “No ho sé, jo és que d'això no en sé res, però gràcies”. Cristina de Borbó s'hauria enfrontat a la seva germana perquè Victòria Federica s'està acostant més del compte a Irene Urdangarin. La jove sempre ha tingut bona reputació i Cristina no vol que això canviï.

Pablo Urdangarin sempre donarà la cara per la seva mare

Pablo es va convertir en portaveu de la seva família després de sortir a la llum les imatges del seu pare amb Ainhoa Armentia. Això va confondre molt, ja que hi va haver gent que va pensar que estava al costat d'Iñaki, però no és així. També ha estat a prop de la infanta Cristina i aquesta ocasió no serà diferent.

El jove Urdangarin té una bona relació amb Elena de Borbó, però, si el conflicte va més enllà, es posicionarà amb la seva mare. Cristina sempre ha intentat protegir Irene i ara ha descobert que està massa exposada. De fet, ha sortit a la llum que ha viatjat a Abu Dhabi per veure el seu avi i abans amb prou feines se'n publicaven notícies.

Pablo no ha volgut parlar del viatge que ha fet la seva germana als Emirats Àrabs. Les seves paraules estaven estudiades: diu que no sap res dels problemes de Cristina de Borbó. Tot i això, cada vegada són més els que confirmen que hi ha hagut un distanciament entre les germanes.