Muntatge d'un primer pla de Paloma Rocasolano seria mirant de banda, Felip VI amb els braços creuats al costat de Letizia seria i un emoji de sorpresa

GENT

Paloma Rocasolano té un nou problema que ni Felip ni Letícia podran solucionar

Paloma Rocasolano sembla que ha patit un altre revés que la té al disparador i afecta el seu dia a dia

Paloma Rocasolano està vivint un moment realment complicat en l'àmbit personal. El motiu és que la relació amb el seu gendre Felip és força tirant, després de les escandaloses informacions del Jaime de Burgo. Aquest l'ha assenyalat com qui l'ajudava a ell i a la seva filla Letícia per veure's d'amagat.

I ara, per si no n'hi hagués prou, a la Paloma Rocasolano li ha sorgit una altra problemàtica davant la qual els monarques no poden fer res. Segons s'ha revelat, sembla que és rebutjada en algunes botigues de Madrid.

Paloma Rocasolano no és ben rebuda a diverses botigues de moda

La Paloma Rocasolano sempre ha intentat mantenir-se en segon pla, tot i que ha fet aparicions públiques en esdeveniments puntuals. D'aquesta manera, ha trobat la manera de seguir amb la seva vida com si no estigués emparentada amb la reialesa. Això sí, està molt unida a la Letícia i constantment roman al seu costat.

Pel que sembla, un exemple que mare i filla comparteixen molt de temps és que totes dues acudeixen setmanalment al showroom que realitza Carolina Herrera a Madrid. Allí la reina adquireix moltes peces i també la seva progenitora, que rep assessorament i que exerceix com a tal per a ella.

Muntatge amb Paloma Rocasolano amb ulleres negres i Letizia amb un abric negre
Paloma Rocasolano té una cita setmanal de moda amb Letícia | e-noticies.cat, Europa Press, GTRES

I, parlant de moda, sembla que la Paloma ara té una problemàtica, com s'ha revelat des d'En Blau. Segons ha publicat, la sogra de Felip VI s'ha habituat a acudir a les botigues més cares del barri de Salamanca, on fa destacar qui és la seva filla. Ho fa, suposadament, no només per rebre millor atenció que ningú, sinó també per fins i tot poder emportar-se alguna peça gratuïta.

I això, com és lògic, té molt molestos molts empresaris de la zona. Uns la temen quan la veuen entrar i els altres, segons les informacions publicades, han decidit no permetre-li el pas. Mesura davant la qual els monarques no poden fer res, ja que aquells tenen dret de vetar a qui considerin oportú, encara que sigui Rocasolano.

A Paloma Rocasolano se li acumulen els problemes

La Paloma Rocasolano ara ha topat amb el fet de no ser benvinguda en alguna botiga i això és un revés per a ella. Revés que se suma als que ha anat patint els últims mesos. I tot per culpa de l'esmentat Jaime del Burgo.

Que el que va ser el seu gendre hagi insinuat que ell va ser amant de la Letícia i que això ho va facilitar ella, ha deixat malament Rocasolano. I no només per la seva imatge pública, sinó també perquè Felip VI no s'ha quedat de braços plegats.

Exactament, el rei ha fet que es converteixi en persona non grata a la Zarzuela, on abans passava moltíssim temps. Primer, per aquesta suposada implicació en les presumptes deslleialtats de la seva filla. Segon, perquè ha adoptat una vida que s'allunya de l'austeritat que vol exemplificar.

Però aquí no s'acaba tot. La Paloma s'ha trobat amb el fet que les seves dues netes, Sofia i Leonor, estan recolzant el seu pare. Per aquesta raó, s'ha revelat que hi han marcat una certa distància, cosa que els resulta fàcil tenint en compte que totes dues estan vivint fora de la capital.

Muntatge amb Leonor seriosa amb els cabells solts i Paloma Rocasolano somrient amb unes arracades de perles
Paloma Rocasolano està patint el distanciament amb les seves nétes | e-noticies.cat, Europa Press, GTRES

I encara n'hi ha més, ja que la Paloma està veient que el seu exmarit i pare de les seves filles, Jesús Ortiz, sembla estar ocupant ara el seu lloc. Tot perquè té millor relació amb el Felip. D'aquesta manera, aquell ha estret encara més la seva relació amb el seu gendre, amb les seves netes i amb la Letícia, a qui està recolzant en aquest tràngol dur.

Vaja, que la Paloma Rocasolano no viu el seu millor moment. Tot són problemes per a ella i alguns impossibles de solucionar.

➡️ Gent

Més notícies: