Muntatge de Mayte Zaldívar somrient amb els cabells recollits i ulleres de sol i Julián Muñoz somrient

GENT

Mayte Zaldívar, Julián Muñoz i els 3 capricis que els van portar a una etapa fosca

Mayte Zaldívar i Julián Muñoz van gastar una gran quantitat de diners en luxes com cotxes, vaixells i joies

Després de conèixer-se tots els detalls sobre el delicat estat de salut del Julián Muñoz, han estat diverses les ocasions en què hem pogut veure a la Mayte Zaldívar al seu costat. Unió que s'ha generat arran de la contundent decisió que ha pres l'empresària: no se separarà del seu exmarit fins a l'últim dia de la seva vida.

Tot i això, el seu enllaç no va ser sempre tan proper. El passat 27 d'octubre del 2014 la seva relació es va trencar per complet quan la Mayte va ingressar a la presó d'Alhaurín de la Torre. I tot després de ser condemnada per blanqueig de capitals, càrrec que la van imputar per la seva implicació al Cas Malaia.

Julián Muñoz seriós amb ulleres de sol, jaqueta marró i les mans a les butxaques al costat de Mayte Zaldívar seriosa amb ulleres de sol i un mocador al coll

Tal com va transcendir en aquell moment, els jutges encarregats del cas van arribar a la conclusió que Zaldívar va ser una peça clau en les operacions econòmiques del Julián Muñoz. Tant és així que el seu nom figurava en diverses factures amb què, segons els lletrats, blanquejaven grans quantitats de diners.

I encara que la llista és extensa, hi havia tres capricis en concret que van portar a la Mayte Zaldívar i l'expolític a passar per una de les pitjors etapes de les seves vides.

Mayte Zaldívar amb rostre seriós contestant la premsa

Dins aquests tres luxes hi havia les grans quantitats de diners que el matrimoni gastava en cotxes, vaixells i joies. Segons la informació que ha sortit a la llum durant aquests anys, el Julián Muñoz i la seva exdona van arribar a pagar 52.500 euros a la joieria Gómez & Molina.

A més, la Mayte Zaldívar i l'exalcalde de Marbella van comprar un cotxe de la marca Land Rover per valor de 25.000 euros i un vaixell d'esbarjo d'uns 40.000 euros aproximadament.

Els 3 capricis que Mayte Zaldívar compartia amb Julián Muñoz i que la van portar a la presó

Tal com van assegurar els jutges, tant la Mayte Zaldívar com el Julián Muñoz van blanquejar milers d'euros durant els anys en què l'expolític va ser alcalde de Marbella. Segons sembla, entre altres coses, l'empresària generava factures falses i inflava algunes per justificar tots els diners que entraven a casa seva.

Però el que veritablement va provocar que entrés a la presó va ser l'astronòmica quantitat de diners que tots dos es van gastar en cotxes, vaixells i joies.

Muntatge de fotos de Julián Muñoz parlant amb la premsa i Mayte Zaldívar en un plató de Telecinco

A més de les quantitats anteriorment esmentades, hi havia altres factures que van provocar l'ingrés a la presó de la Mayte Zaldívar. Entre elles, la compra d'un Audi A3 per 12.300 euros o l'adquisició d'un Porsche Cayenne de 75.000 euros.

Tot i això, i malgrat el pas de temps, els problemes del Julián Muñoz i la Mayte Zaldívar no van desaparèixer. A l'octubre de l'any 2019, Jaleos del Corazón va tenir l'oportunitat de parlar amb la propietària de la joieria favorita del matrimoni, persona que els reclamava una gran quantitat de diners:

"El Julián li va regalar un collaret i unes arracades nostres valorades en uns 15.000 euros. Han passat més de 15 anys i encara no m'ha pagat. Li he enviat diverses cartes certificades, i el que ell respon a través d'amics que tenen en comú, és que «esperi asseguda» i que no em pagarà".

Primer pla d'Isabel Pantoja a la presentació de 'Top Star ¿Cuánto vale tu voz?'

Tot i això, tal com consta en la sentència emesa per l'Audiència Provincial de Màlaga el 2013, l'exmarit de la Mayte Zaldívar va fer un pagament de 52.500 a aquest establiment.

Tot i que la Mayte Zaldívar i el Julián Muñoz no van ser els únics que es van veure esquitxats per aquesta polèmica. A més, aquesta dona no va tenir objeccions a carregar durament contra la Isabel Pantoja: "Ens ha robat".

"És molt mala gent i una pocavergonya perquè ella es va quedar les joies que li va regalar el Julián sense pagar res. Fa anys li vaig escriure una carta amb el cor a la mà per demanar-li que em tornés aquestes joies. Jo estava passant per un mal moment econòmic, però tot i saber-ho mai em va contestar".

➡️ Gent

Més notícies: