Muntatge amb Jaime del Burgo amb rostre neutre i vestit marró amb corbata negra, Paloma Rocasolano somrient amb vestit blau i Felip VI amb una corbata de colors

GENT

Paloma Rocasolano i la seva estratègia amb Jaime del Burgo que no agradarà a Felip VI

Paloma Rocasolano va tenir un paper fonamental en el suposat afer entre Jaime del Burgo i la reina Letícia

L'aparició de Jaime del Burgo va provocar un tsunami dins la casa reial. Les seves declaracions sobre la reina Letícia continuen deixant cua i acaparant l'interès d'alguns mitjans. El Nacional ha aprofundit en això que va passar en aquella època i ha assenyalat Paloma Rocasolano.

Segons aquesta informació, la mare de la reina va executar un pla per ajudar Letícia a encobrir aquesta suposada doble vida. Una estratègia que va arribar a les orelles de Felip i que van motivar que la relació entre ells s'acabés.

L'estratègia de Paloma Rocasolano: va encobrir la suposada relació entre la seva filla i Jaime del Burgo

Les declaracions de Jaime del Burgo han esquitxat diversos membres propers a Letícia. Entre ells, la seva mare, Paloma Rocasolano, que va tenir un paper protagonista, segons El Nacional. L'exinfermera es va valer de la bona relació amb Felip per intentar desviar allò que, suposadament, passava entre Letícia i Del Burgo.

L'empresari va parlar de nombroses trobades entre ells, orquestrades amb l'ajuda de l'entorn de Letícia. Pilar Eyre, fins i tot, va deixar caure que Telma Ortiz estava al corrent de tot. Ara bé, és la presumpta implicació de Paloma el que més mal va provocar en la seva relació amb Felip.

Muntatge de Letizia parlant a uns micròfons i Paloma Rocasolano mirant de banda
Paloma Rocasolano va ajudar la seva filla a encobrir el seu suposat afer amb Del Burgo | e-noticies.cat

Les declaracions de Jaime del Burgo van donar la clau de la crisi que el matrimoni va passar fa 11 anys. Segons ell, va ser la seva suposada relació clandestina el que va provocar un gran disgust a Felip en descobrir-la. Però el que va ajudar a augmentar el seu dolor va ser saber com Paloma va ajudar el seu encobriment.

Aquest mitjà afirma que Letícia es va valer de l'ajuda de la seva mare per continuar veient Del Burgo. I no només això, sinó que Rocasolano va cedir casa seva al carrer Miguel Ángel de Madrid per a aquestes suposades trobades entre ells.

Amb això va evitar que la seva filla decidís divorciar-se de Felip mentre continuava, presumptament, enamorada de Del Burgo. Quan tot va saltar pels aires, el rei va lligar caps i va descobrir que la seva sogra ho havia encobert tot. Coneixia la suposada infidelitat i, en lloc de posar-li fre, va ser còmplice de tot.

Paloma Rocasolano va ser còmplice de Jaime del Burgo

Paloma Rocasolano va ser una peça clau perquè Del Burgo i Letícia continuessin veient-se d'amagat, segons El Nacional. De fet, l'empresari va assenyalar que la implicació de Rocasolano va ser el que va provocar que Felip es distanciés de la sogra.

La relació entre ells era molt bona, fins que el fill de Joan Carles va descobrir tota la veritat. El mateix mitjà manté que, en aquella època, l'emèrit va fer investigar Letícia, de manera que va sortir a la llum la seva suposada doble vida.

Muntatge amb Paloma Rocasolano amb ulleres de sol i vestit rosa, i Felip de perfil
Felip VI va descobrir l'engany de Paloma Rocasolano | e-noticies.cat, Europa Press

Del Burgo afirma tenir proves de tot i aquestes podrien veure la llum al seu pròxim llibre. Mentrestant, les especulacions no deixen de succeir-se i cada cop surten nous personatges implicats en l'assumpte.

Tanmateix, el més cridaner és la traïció de la qual va ser víctima Felip. Saber que Paloma va ajudar Letícia en els seus plans amb Del Burgo van dinamitar completament la seva relació.

Des de llavors, Rocasolano no ha estat benvinguda a La Zarzuela i té l'accés completament vetat. Enrere van quedar les seves visites sense previ avís i la seva eterna presència a palau. De fet, no va assistir a aniversari de rei el 30 de gener passat.

Imatge de Jaime del Burgo mirant a càmera amb el rostre seriós
Jaime del Burgo amenaça de revelar més dades | GTRES

Una decisió que Letícia ha hagut d'acatar, ja que no està en posició de debatre el contrari. De la mateixa manera que Paloma. El seu suport ferm a la seva filla ha molestat el seu gendre, que no s'esperava un cop semblant.

Experts en la casa reial afirmen que les coses estan molt tenses i que el matrimoni travessa una greu crisi. Aquesta podria empitjorar si el pla de Del Burgo d'explicar-ho tot en el seu pròxim llibre s'acaba materialitzant.