Muntatge de fotos de primer pla d'Amador Mohedano i Rocío Carrasco, tots dos amb rostre somrient

GENT

El detall a la casa d'Amador Mohedano que continuarà unint-lo a Rocío Carrasco

Tot i el distanciament familiar, Amador Mohedano té alguna cosa en comú amb Rocío Carrasco que impedeix que la seva relació quedi en l'oblit

Encara que Rocío Carrasco va prendre la decisió d'allunyar-se de la seva família mediàtica, aquest vincle mai serà eliminat de la seva vida. Sobretot perquè les polèmiques recents tornen a convertir Rocío en notícia. L'última té a veure amb el deute que Amador Mohedano té amb l'Agència Tributària.

El germà de 'La más grande' deu més de 200 000 € a Hisenda i podria perdre l'únic que va heretar de la cantant. Es tracta de la finca Los Naranjos que comparteix al 50 % amb la seva germana Gloria i que encara té l'essència de Rocío Jurado. Tant és així que l'habitatge està ple de fotos de la chipionera que sempre l'uniran a la seva neboda Rocío.

El detall que uneix Amador Mohedano amb Rocío Carrasco: casa seva està plena de fotos de Rocío Jurado

De la mateixa manera que Rocío Carrasco atresora amb afecte cada record de la seva mare, Amador Mohedano ha fet el mateix. L'exmarit de Rosa Benito obria per a la revista Semana les portes de la finca Los Naranjos que Hisenda amenaça de subhastar.

El fotògraf Tino Torrubiano va ser l'encarregat de fer un reportatge per a la publicació esmentada que ens va acostar a la casa d'Amador. Es tracta d'una propietat de 20 000 metres quadrats de terreny i un habitatge amb molta història.

Rosa Benito junt amb Amador Mohedano i una amiga amb una foto de la Rocío Jurado al fons
Amador Mohedano té casa seva plena de fotos de Rocío Jurado | @rosapepioficial, Instagram

Amador va heretar la meitat d'aquesta finca i, avui dia, representa l'únic que la cantant li va deixar després de la seva trista mort. El que crida l'atenció de les instantànies és que es pot observar com el record de la chipionera és present a cada racó.

De fet, va ser en aquest mateix terreny on Amador va inaugurar el seu local de copes sota el sobrenom de 'La más grande'. Un gran rètol presidia l'entrada i, com no podia ser altrament, la resta estava decorada amb imatges. Fins i tot hi havia un petit escenari amb una gran foto de Rocío Jurado.

Amador es va traslladar a viure allà, on gaudeix d'una vida plàcida al camp. Ara bé, això podria tenir els dies comptats si no esmena els seus problemes amb Hisenda. Cosa que té molt complicada, ja que no disposa d'una economia prou solvent.

Amador Mohedano no vol desprendre's del record de Rocío

Si hi ha una cosa que Amador no està disposat a fer és desprendre's del record de la seva germana Rocío. Un altre detall que comparteix amb Rocío Carrasco, que continua disposada que 'La más grande' sigui recordada. D'ella guarda instantànies i nombrosos objectes personals, alguns dels quals va cedir per al seu museu.

En el cas del seu oncle, casa seva ja és per si mateix un recordatori de la cantant. És l'únic que li queda de la seva herència i no només està decorada amb fotos, sinó que també guarda objectes molt especials per a ell.

Primer pla d'Amador Mohedano amb un barret
Amador Mohedano està disposat a evitar la subhasta de la finca Los Naranjos | GTRES

Això l'uneix irremeiablement a la seva neboda, amb la qual continua sense tenir cap mena de contacte. Des que Rocío va decidir explicar la seva veritat, el distanciament entre ells ha augmentat. Amador continua esclatant contra Rocío sense pietat, mentre les fotos de 'La más grande' són testimonis muts de la polèmica.

De moment, l'ex de Rosa Benito intenta trobar la manera d'evitar la subhasta i perdre-ho tot. Està convençut que, si estigués viva Rocío, "em donaria la mà i em trauria d'una manera o una altra". Tanmateix, no li queda més remei que continuar buscant solució a la seva complicada situació.

Captura de 'Mañaneros' amb un primer pla de Rocío Carrasco amb ulleres el 18 de setembre de 2023
Rocío Carrasco sempre estarà unida al seu oncle Amador pel record de la seva mare | RTVE

Encara no se sap a quina solució ha arribat després de la reunió amb Hisenda fa unes setmanes. Però Amador està convençut que arribarà a un acord. A més, compta amb el suport de la seva germana Gloria, propietària de l'altra meitat de la finca, que ja li va oferir la seva ajuda.

De fet, el seu cunyat José Antonio va afirmar que podria continuar residint-hi en el cas que la seva part sigui finalment subhastada. "La seva casa sempre serà aquella, perquè la meitat és de la meva dona i llavors ell s'hi quedarà tot el temps que hi vulgui estar", va declarar.