Muntatge de primer pla amb Anabel Pantoja i el seu suposat germà Luis Manuel 'Pinocho'

GENT

Anabel Pantoja té un gest que la delata enmig del problema amb el seu 'germà'

Anabel Pantoja reapareix després de tot l'enrenou que s'ha generat en sortir a la llum les últimes intencions de 'Pinocho', el seu suposat germà

Anabel Pantoja ha tingut un gest cridaner amb els mitjans de comunicació dins de l'Aeroport de Madrid. Tot just arribar Espanya del seu accidentat viatge a Itàlia, Europa Press li ha preguntat per les últimes informacions sobre 'Pinocho', el seu suposat germà.

No obstant això, la influencer ha optat per no entrar en la polèmica. De fet, s'ha negat a respondre qualsevol qüestió relacionada amb aquest delicat tema familiar:

"Perdó, no et vull trepitjar els peus amb les rodes de la maleta perquè després diuen que ataco i al càmera igual, per favor". A més, Anabel Pantoja també s'ha negat a respondre una altra qüestió. Una pregunta que relacionada amb el contracte polèmic que el promotor de la seva tieta ha signat amb el Cabildo de Gran Canària.

Muntatge d'Anabel Pantoja somrient amb unes arracades d'or i Luis Manuel Rico 'Pinocho' amb rostre seriós
Anabel Pantoja es nega a parlar sobre els últims moviments de 'Pinocho' | e-noticies.cat, GTRES, Mediaset

Segons ha transcendit els últims dies, Isabel Pantoja ha arribat a un acord amb aquest organisme per promocionar aquesta illa durant els seus concerts. Però, com es podia esperar, la influencer ha evitat pronunciar-se sobre això.

Tampoc ha volgut parlar sobre els rumors que s'han generat en els darrers dies sobre l'actual vida sentimental de la seva tieta. “T'importa, soc aquí ja demanant l'Uber i això. És que no et contestaré”, ha respost Anabel Pantoja, visiblement molesta.

D'això que no ha tingut cap problema a pronunciar-se ha estat sobre l'intent de robatori que tant ella com la seva parella han patit a Roma. Segons va explicar a les seves xarxes socials, estaven sopant en un restaurant quan un lladre li va treure la bossa, però, gràcies a la ràpida intervenció del cambrer, tot va quedar al seu ensurt.

"No ha estat pitjor gràcies al cambrer i a David. Cal anar amb molt de compte", ha dit Anabel, abans de confirmar que això està "bé". A més, ha assegurat que finalment sí que han denunciat el lladre.

El gest d'Anabel Pantoja que la delata enmig del problema amb el seu 'germà': el seu silenci

Anabel Pantoja ha optat per guardar silenci davant les últimes informacions que han sortit a la llum en relació amb Luis Vicente Rico, més conegut mediàticament com a 'Pinocho'.

Després de la mort de Bernardo Pantoja el novembre de 2022, aquest jove es va asseure al Deluxe per confirmar que era el seu fill il·legítim. Segons va revelar aquella nit, va ser el germà d'Isabel Pantoja qui li va confessar: "Em va dir que lluités pel cognom".

Luis Manuel 'Pinocho' seriós assegut al 'Deluxe'
'Pinocho' va assegurar que Bernardo li va explicar tota la veritat | Europa Press

A més, el suposat germà d'Anabel Pantoja va mostrar una prova d'ADN a què es va sotmetre. "El programa ha vist la prova; estableix un 99,97 de coincidència, però la prova està a nom de Luis Manuel i un donant anònim".

Encara que en un principi 'Pinocho' es va negar a posar aquest tema a les mans de la justícia, després de rebre la negativa de la influencer, ha interposat una demanda contra ella. I el motiu no seria cap altre que reclamar legalment el cognom Pantoja, tal com, segons ell, li ho va demanar Bernardo.

Captura de 'GH Duo' amb Anabel Pantoja amb un monyo i les mans juntes a plató el 14 de gener de 2024
'Pinocho' ha interposat una demanda contra Anabel Pantoja | Mediaset

Amb l'advocat Fernando Osuna, ja han posat en marxa tots els procediments legals perquè Anabel Pantoja se sotmeti a la prova d'ADN. I així poder demostrar si són germans o no.

Per part seva, la col·laboradora de televisió sempre ha volgut mantenir-se al marge d'aquest tema polèmic. A més, va arribar a confirmar que només se sotmetria a aquest procediment si un jutge li ho demana. Per això, ara haurem d'esperar per conèixer com acaba aquesta nova batalla legal.

Tot i això, i en cas que Anabel Pantoja es negui a fer-se la prova pertinent d'ADN, 'Pinocho' podria ser reconegut com a fill de Bernardo de formar automàtica.