Muntatge de fotos de primer pla de Luis Miguel i la seva parella, Paloma Cuevas, tots dos amb rostre somrient

GENT

La decisió comentada de Luis Miguel amb Paloma Cuevas que li farà guanyar molts diners

Luis Miguel està a punt de fer un dels concerts més exclusius de la seva gira, en què Paloma Cuevas serà una convidada d'excepció

Luis Miguel segueix arrasant amb la gira per Llatinoamèrica, on compta amb una acompanyant d'excepció; ni més ni menys que la seva xicota Paloma Cuevas.

Fa poc, la parelleta es deixava veure d'allò més caramel·lada i feliç sopant en un restaurant del Perú. A la sortida, la parella saludava i atenia amb un somriure els fans que els esperaven emocionats.

De fet, Luis Miguel no dubtava a l'hora de comportar-te com un autèntic cavaller, protegint en tot moment la seva estimada i fins i tot obrint-li la porta del cotxe. D'aquesta manera, la sintonia entre tots dos es fa més que notable, deixant de banda els rumors d'una possible crisi.

Captura de la storie d'Instagram de Paloma Cuevas Ponce on promociona el concert de Luis Miguel a Còrdova el 28 de juny de 2024
Paloma Cuevas, el suport més gran de Luis Miguel en la seva gira | Instagram, @palomacuevasofficial

I, en ple enrenou davant aquesta última aparició pública, Luis Miguel es prepara per fer un dels seus concerts més exclusius.

Just després de cancel·lar el concert a Bolívia, l'artista cantarà a Buenos Aires, on ofereix una vetllada molt especial i no apta per a totes les butxaques.

Luis Miguel, a punt de fer el concert més exclusiu al costat de Paloma Cuevas

És més, una entrada valdria ni més ni menys que 1.000 euros, tal com han explicat a Y ara Sonsoles. Al programa, han aconseguit contactar amb el periodista argentí Roberto Funes, que atén aquest cobejat esdeveniment.

Així, ha explicat que aquest preu, ja de per si desorbitat, s'ha multiplicat les últimes hores. Per tant, les entrades ja arriben fins als 2.300 euros a la revenda.

Sobretot tenint en compte que queden molt poques localitats disponibles. Sens dubte, un gran moment professional per al Sol de Mèxic, que també gaudeix de la seva història d'amor amb Paloma Cuevas.

Luis Miguel a un vaixell a la preboda de Daniel Clará i Anne-Marie Colling
Luis Miguel, en un dels millors moments | Europa Press

Fa poc, Luis Miguel era elegit l'artista més influent del món, arribant a superar fins i tot dives de la talla de Madonna o Taylor Swift.

Pel que fa a la relació que manté amb la seva filla, Michelle Salas, tampoc no pot estar millor. És més, l'artista es va bolcar completament amb els preparatius del casament.

Tant la jove, com Paloma Cuevas, seran dues de les convidades d'excepció que el cantant tindrà aquesta nit al concert.

➡️ Gent

Més notícies: