Muntatge amb Pablo Urdangarin a la foto oficial del Granollers, Froilà somrient de banda i Leonor amb els cabells solts

GENT

Pablo Urdangarin segueix els passos de Froilà i torna a fer un lleig a Leonor

El segon fill dels exducs de Palma coincideix amb el seu cosí Froilà en una cosa que no agradarà a la seva cosina Leonor

Pablo Urdangarin segueix setmana rere setmana fent-se un lloc a l'handbol professional. El segon fill dels exducs de Palma és a més a més un jove molt familiar que ha demostrat saber conviure amb el pes del seu cognom. Ara, a menys d'un mes per Nadal, el Pablo ha copiat l'estratègia del Froilà i protagonitzarà un desaire a la seva cosina Leonor que farà parlar molt.

Els compromisos esportius del Pablo Urdangarin ens deixen veure com es mou més enllà de la pista. A la grada, cada cap de setmana, és habitual que el net dels emèrits rebi la visita del seu pare, la seva àvia paterna, els seus oncles o la seva mare o germans. Imatges amb què és possible fer-se una idea de com és d'important per al Pablo la seva família.

Pablo Urdangarin és conscient de la repercussió que tindrà la decisió

Així, quan s'acosten dates en què els retrobaments familiars són habituals, l'àvia materna d'Urdangarin, la reina Sofia, ha mostrat el desig de reunir la família. La mare de Felip VI vol gaudir de la companyia dels seus 8 nets a la Zarzuela, cosa que no passa des de ja fa massa anys.

Pel que sembla, l'estiu passat l'emèrita va proposar als seus tres fills una reunió familiar al palau de Marivent. Un fet que finalment no es va produir per a disgust de Sofia, que no es dona per vençuda i vol de nou haver-ho intentat. Tot i això, de moment el seu desig no es veurà complert atès que hi ha diversos nets que han declinat aquesta invitació.

Primer van ser la Victoria Federica i el seu germà Froilà, fills de la infanta Elena, els que s'han excusat per la seva absència. I ara ha estat el Pablo qui, seguint l'exemple dels seus cosins, ha confirmat que no es desplaçarà a Madrid per a aquesta ocasió. Tampoc ho farà el Juan, el més gran dels Urdangarin, que viu a Londres, i que és el que menys es deixa veure dels fills dels exducs de Palma.

Muntatge de fotos de primer pla de Pablo Urdangarin i, al costat, la seva àvia la reina emèrita Sofia de Grècia
Pablo no complirà el desig de la seva àvia, la reina Sofia, de reunir-se amb tots els néts | GTRES, Europa Press, e-noticies.cat

És possible que el Pablo aprofiti les festes nadalenques per passar temps amb la seva xicota, la Johanna Zott. La parella, la relació de la qual va sortir a la llum ara fa gairebé un any, fa uns mesos que viu la seva relació a distància. Ella se'n va anar al setembre a Múnic amb una beca Erasmus per continuar els seus estudis universitaris.

Aquest va ser el motiu pel qual el Pablo no va acudir a la festa privada que es va oferir amb motiu de la majoria d'edat de la princesa Leonor. Una absència molt comentada, ja que es preveia que el segon de fill de la infanta Cristina acompanyés la seva cosina en una data tan destacada. El jove, per contra, es va desplaçar a la citada ciutat alemanya per poder retrobar-se amb la seva parella.

El fill de la infanta Cristina copia el seu cosí Froilà i no acudirà a la reunió familiar a la Zarzuela

No obstant això, Pablo sí que va volar fins a la capital el dia 2 de novembre per felicitar la seva àvia Sofia amb motiu del seu 85 aniversari. Una trobada en què l'emèrita tampoc no va poder gaudir de la presència de tots els seus nets molt a desgrat seu. La veritat és que la mare de Felip VI enyora passar moments en família i va considerar que aquesta era una ocasió propícia per reunir-se amb tots de nou.

Imatge de la família reial ajunta en unes escales al 80è aniversari de la reina Sofia
La reina Sofia voldria repetir una imatge com la del seu 80 aniversari en què va estar envoltada de tots els seus néts | Casa Real

Caldrà esperar les festes per saber si, finalment, la Irene i el Miguel sí que acudeixen a la trucada de la seva àvia o si les infantes Elena i Cristina acudeixen en solitari. Seria una ocasió en què tornarien a coincidir amb les seves cosines Leonor i Sofia, que van veure l'últim dia d'octubre amb motiu de l'aniversari de l'hereva.