Fotomuntatge de Pablo Urdangarin en una foto oficial de balonman i el seu germà Joan amb vestit i rostre seriós
GENT

Pablo Urdangarin ja no amaga què passa amb el seu germà gran

Els dos fills grans d'Iñaki Urdangarin encara no obliden el tens episodi que van viure al costat del pare quan eren petits

No hi ha cap dubte que els quatre fills d'Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina viuen amb tots els luxes. Tots, a més, ja són més grans, i ja han anat decidint cadascun quin és el camí que volia seguir a la vida.

Tot i això, hi ha coses que, per molt que passin els anys, costa oblidar. I aquest és, precisament, el cas dels dos germans grans de la família de la infanta Cristina, Juan i Pablo Urdangarin.

Tots dos van viure de petits, al costat del seu pare, un episodi que, avui dia, encara no han oblidat i que els va marcar greument, segons ha relatat l'experta en la Casa Reial Pilar Eyre.

El tens episodi que van patir Juan i Pablo Urdangarin

Ens hem de remuntar a l'època on va saltar el cas Nóos i tant Iñaki Urdangarin com la infanta Cristina ocupaven totes les portades de l'actualitat.

"Abans del cas Nóos van tenir una infància feliç", ha remarcat Pilar Eyre sobre els primers anys de vida dels fills Urdangarin. Abans d'això, els Urdangarin feien vida normal: sortien al parc, celebraven les festes d'aniversari, els pares els esperaven a la sortida de l'escola... "Però tot va canviar".

I és que les coses van començar a ser diferents a la vida de la família que van formar Iñaki Urdangarin amb la infanta Cristina amb el cas Nóos. De fet, hi va haver un dia que va ser traumàtic per als fills grans del matrimoni, Juan i Pablo, i que avui dia segueixen sense oblidar.

"Iñaki anava amb els seus dos fills grans quan va entrar al forn del passeig Bonanova on els van cridar "compte amb les bosses"", assegura Pilar Eyre.

Juan, Pablo i Irene Urdangarin junts amb les cares molt serioses
Pablo i Juan Urdangarin van patir un episodi que els va marcar per sempre | GTRES

Un tens episodi que va fer plorar immediatament als dos nens, que llavors comptaven amb 11 i 10 anys respectivament.

Tot i que Pablo va tirar endavant, es tracta d'un episodi que, almenys Juan, el més gran de tots els quatre germans, no ha pogut oblidar. I és que Eyre assenyalava que va necessitar aleshores ajuda psicològica per fer front a la nova situació que afrontaven com a família.

En el cas dels dos germans menors, Miguel i Irene, la situació no els va arribar a afectar tant com en el cas de Juan, que actualment s'ha convertit en un jove de 24 anys força introvertit i recelós.