Muntatge d'Amador Mohedano amb Rocío Carrasco i Fidel Albiac
GENT

Amador Mohedano aprofita el disgust de Rocío Carrasco per burlar-se de Fidel Albiac

Amador Mohedano carrega contra el marit de Rocío Carrasco en el moment més vulnerable per a ella després de perdre la seva última batalla als tribunals

Amador Mohedano s'ha fet ressò de l'últim cop judicial que ha rebut la Rocío Carrasco a la seva guerra contra l'Antonio David. La filla de 'La Más Grande' ha vist com el Tribunal Suprem ha arxivat definitivament la querella per maltractament contra l'exguardia civil.

El familiar de la cèlebre artista ha expressat la seva opinió al canal de YouTube de JuanjoVlog, aprofitant per ironitzar sobre el Fidel. L'Amador ha qüestionat l'èxit del musical sobre la Rocío Jurado i la capacitat d'Albiac per dirigir-lo.

Amador Mohedano dubta de l'èxit com a director del marit de Rocío Carrasco

L'Amador Mohedano és, juntament amb l'Antonio David, l'única persona del clan que segueix entossudit a carregar contra la Rocío Carrasco. No són poques les ocasions que aprofita per parlar de la seva neboda i contribuir a la campanya de desprestigi que l'exguardia civil continua promovent.

La recent derrota legal de la Rocío davant del seu exmarit ha motivat a l'Amador a opinar-hi. La filla de la cantant s'ha endut una decepció perquè no ha pogut reobrir el cas per demostrar-ne la veracitat.

Primer pla de Rocío Carrasco amb rostre seriós 'En el nombre de Rocío' a l'octubre de 2022
L'oncle de Rocío Carrasco aprofita el seu moment més vulnerable per criticar allò que més estima | Mediaset

Un moment molt vulnerable per a ella que l'ex de la Rosa Benito ha aprofitat per carregar contra el que més estima: Fidel. Ho feia parlant amb ironia i sorna sobre l'èxit que el musical de la Rocío Jurado ha tingut a Cáceres i Badajoz. L'Amador Mohedano dubta del rol del Fidel en els projectes professionals de la Rocío, cosa que ja havia estat tema de controvèrsia en el passat.

Concretament, ha incidit en la informació que apunta que el Fidel n'és el director, cosa que li ha fet molta gràcia. "Fidel, director?, de què?", es preguntava entre rialles, qüestionant la capacitat d'Albiac de saber dirigir. "La Rocío està entestada a dir que el Fidel és algú a la indústria de la música", apuntava el youtuber.

Muntatge de fotos de primer pla de Fidel Albiac i Amador Mohedano, tots dos amb rostre seriós
Amador Mohedano posa en dubte la capacitat de Fidel com a director musical | e-noticies.cat

Però la burla de l'exrepresentant va més enllà i posa en dubte que el musical estigui sent un èxit. "Conec gent de Càceres i de molts llocs on han estat i em diuen 'quina vergonya Amador'", explicava. És més, assegura que aquesta mateixa gent li demana si no es pot ficar en això per posar una mica de seny.

Amador Mohedano qüestiona el marit de Rocío Carrasco

No és la primera vegada que l'Amador posa en dubte el paper que exerceix el marit de la Rocío en els seus projectes professionals. Ja va explicar la filla del Pedro Carrasco com van ser ella i el Fidel els que es van encarregar de l'últim especial a TVE de la cantant. Cosa que va provocar un gran enuig en el pare de la Rosario Mohedano.

"Ell no ha estat mai productor ni gestor! Una cosa és productor i una altra cosa és mànager", va comentar la Rocío al seu últim documental. De fet, va ser el Fidel qui es va encarregar dels arranjaments musicals de l'últim disc que 'La Más Grande' va llançar abans de morir.

Primer pla d'Amador Mohedano amb rostre seriós
Amador Mohedano afirma que el musical no està sent un èxit | Europa Press

Uns arranjaments que tota la família va qüestionar i que van vaticinar que seria un fracàs. I la veritat és que va ser un èxit, com a reeixit està sent ara el musical de la Rocío Jurado.

Tot i això, l'Amador es nega a acceptar el paper que l'advocat ha tingut en l'obra homenatge a la seva germana. Continua amb el discurs que no té ni la capacitat ni els coneixements per fer-se càrrec d'una tasca de semblant envergadura. De la mateixa manera que també va qüestionar l'obertura del museu que ell no va aconseguir mai tirar endavant, ara s'ha centrat en el musical.

Tot i això, al marge de l'opinió de l'Amador, el cert és que l'obra fa tres anys que funciona i omple teatres. De fet, ja s'han anunciat les dates següents per a la gira del 2024 que arrencarà a Madrid.