Muntatge de fotos de primer pla de Pablo Urdangarin i, al costat, dins d'un cercle, una imatge de la reina Letizia Ortiz i Johanna Zott

Pablo Urdangarin trenca amb Letícia per un assumpte relacionat amb Johanna Zott

Pablo Urdangarin s'allunya de la reina malgrat ser el seu nebot favorit

Pablo Urdangarin trenca la seva estreta relació amb la reina Letícia o això és el que, almenys, ha assegurat Elnacional.cat. Segons aquest mitjà de comunicació, aquest problema delicat entre tieta i nebot s'ha generat per un assumpte relacionat directament amb Johanna Zott.

Durant tot aquest temps, no ha estat un secret per a ningú la bona relació que hi havia entre el fill de Cristina i Letícia. De fet, segons va transcendir al seu moment, el jugador d'handbol s'havia convertit en el nebot favorit de la reina.

Ara bé, tot apunta que la relació entre Pablo Urdangarin i la reina Letícia està pràcticament trencada. I prova d'això va ser l'absència de l'esportista durant el 18è aniversari de la seva cosina Leonor.

Muntatge amb Pablo Urdangarin amb l'equipació del seu equip i la princesa Leonor somrient
Pablo Urdangarin enfada la seva tieta després de no assistir a l'aniversari de Leonor | e-noticies.cat, Europa Press

El 31 d'octubre passat, el fill d'Iñaki Urdangarin va decidir no acudir a aquesta celebració familiar important per motius personals relacionats amb Johanna Zott.

Tal com es va confirmar en aquell moment, Pablo Urdangarin va optar per passar uns dies a Múnic amb la seva xicota. Cosa que va encendre totes les alarmes sobre el seu possible distanciament de la reina i de tota la família reial.

Ara, Elnacional.cat ha assegurat que el jugador del Granollers “ha estat la gran decepció” de Letícia. Situació que s'ha generat després dels darrers desacords que el jove ha tingut amb la monarca i que estan directament relacionats amb Johanna Zott.

Pablo Urdangarin es distancia de la reina Letícia després d'allò que va passar aquest estiu a Marivent

No hi ha cap dubte que l'absència de Pablo Urdangarin a l'aniversari de Leonor ha estat la gota que ha fet vessar el got. Tant és així que, segons ha confirmat Elnacional.cat, Letícia està molt enfadada amb el seu nebot.

Aquell dia, la intenció principal de la reina d'Espanya era reunir les famílies Borbó i Ortiz Rocasolano al complet. Tot i això, tres dels seus nebots van declinar la seva invitació a aquest important esdeveniment familiar.

Tal com va transcendir al seu moment, tant Victòria Federica com els seus cosins Juan i Pablo Urdangarin van al·legar que no podien acudir a la celebració per motius personals.

Plànol curt de Letizia Ortiz amb rostre neutre
La reina Letícia, molt molesta amb tres dels seus nebots | GTRES

Mentre que la influencer va assegurar que se n'anava de viatge amb uns amics, els fills de Cristina van confirmar que havien d'atendre compromisos professionals. Però segons es va saber després, els germans no tenien res previst per a aquell dia.

Després de no assistir al 18è aniversari de la princesa d'Astúries, la relació entre Pablo Urdangarin i la reina Letícia "és més tensa". No obstant això, i segons assenyala el mitjà de comunicació esmentat, aquest distanciament tindria el seu origen a Marivent.

Durant les últimes vacances d'estiu, estava previst que la família reial al complet es reunís en aquest palau per passar-hi uns dies junts. Reunió que mai no va arribar a produir-se i tot a conseqüència d'una forta disputa entre Felip VI i les seves germanes.

Encara que els plans es van cancel·lar, Pablo Urdangarin va voler aprofitar que era a Mallorca amb Johanna Zott i la seva família per visitar els monarques i les seves cosines. Però el jove va rebre la resposta que menys esperava.

Primer pla de Pablo Urdangarin amb els cabells cobrint-li part de la cara
Pablo Urdangarin vol que els reis li demanin disculpes per allò que va passar a Marivent | GTRES

Segons ha transcendit fins ara, la reina no "va deixar el fill de Cristina aparèixer pel palau de Palma de Mallorca amb la seva xicota". Cosa que no va agradar gens a l'esportista.

Per això, i després de considerar que va ser un gest "lleig" per part de Letícia, Pablo Urdangarin "vol que li demanin disculpes personalment". Elnacional.cat també ha assegurat que el jove està disposat a acudir a La Zarzuela per parlar en persona amb els reis d'Espanya.

A més, i per si no n'hi hagués prou, el jugador d'handbol estaria disposat a trencar el seu silenci públicament si aquesta situació no millora. Un gest que la monarca no esperaria mai i molt menys per part del seu nebot favorit.