Muntatge amb Pablo Urdangarin seriós amb els cabells mullats, Joan Carles I mirant de banda i Johanna Zott somrient amb una gorra blava

GENT

Pablo Urdangarin reacciona per fi al conflicte sobre Johanna Zott i Joan Carles I

Pablo Urdangarin respon després de ser preguntat sobre la presència de Johanna Zott a l'aniversari de l'emèrit

Pablo Urdangarin i Johanna Zott es van convertir en protagonistes al 86è aniversari de Joan Carles I. El fill d'Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina va viatjar a Abu Dhabi amb la seva noia per estar a la celebració.

És la primera vegada que es té constància de la presència de Johanna en una celebració familiar i això va generar un gran interès. Sobretot perquè l'aniversari de l'emèrit no va estar exempt de polèmiques que podrien haver perjudicat la jove. Com no podia ser altrament, els mitjans s'han interessat i han preguntat sobre això a Pablo, que s'ha limitat a somriure.

La recció de Pablo Urdangarin quan li pregunten sobre Johanna Zott: un somriure

La relació entre Pablo Urdangarin i Johanna Zott sembla que està més que consolidada. Almenys és el que desprenen alguns mitjans després del viatge que la parella va fer als Emirats Àrabs. De l'aniversari de l'emèrit encara es parla, però en aquesta ocasió un rumor afecta directament el seu net.

El fet que Pablo decidís portar la seva noia a l'aniversari de Joan Carles és molt significatiu. Després de recuperar la rutina, Pablo ha estat vist en un partit entre el seu equip, el BM Granollers, i l'Handbol Sant Vicenç. Moment en què han aprofitat els periodistes d'Europa Press per preguntar-li sobre la presència de Johanna a Abu Dhabi

Imatge de Johanna Zott, parella de Pablo Urdangarin anant a un partit d'ell a Barcelona
Johanna Zott va viatjar fins a Abu Dhabi per assistir a l'aniversari de l'emèrit | Europa Press

Pablo és el més mediàtic dels quatre fills d'Urdangarin i les seves reaccions generen interès. Per això, després de preguntar-li si ja és oficial la seva relació amb Zott després de presentar-la al seu avi, el jove no va poder amagar la seva resposta. Amb un gran somriure, Pablo va contestar a la pregunta dels periodistes allà presents, però sense entrar en més valoracions.

I no és per menys, ja que aquest viatge de la parella va generar un conflicte mediàtic sobre la presència de Johanna a l'aniversari. Una polèmica que afecta la jove, que només desitja ser una persona anònima i que, les notícies relacionades amb l'aniversari de l'emèrit, l'han posat en el focus mediàtic. El que podria portar-li problemes amb els seus pares, que no volen que el nom de la seva filla quedi vinculat als conflictes de Joan Carles.

Pablo Urdangarin somrient amb una dessuadora grisa i un micròfon
Pablo Urdangarin respon amb un somriure quan li pregunten sobre Johanna i el seu avi | Europa Press

Johanna ha estat vista a la pista d'handbol donant-li suport al costat de la infanta i Irene en més d'una ocasió. Tot i això, no hi havia constància que la jove, que es troba estudiant a Alemanya, conegués més membres de la família. Fins al 5 de gener passat quan va viatjar als Emirats, on no només va coincidir amb Joan Carles, sinó també amb la resta de familiars.

Johanna Zott i el conflicte a l'aniversari de Joan Carles I: Què va passar realment?

El gran somriure amb què Pablo responia sobre la seva relació amb Johanna demostra com està d'enamorat. Encara que els joves aviat compliran el seu primer any de relació, el seu amor està més que refermat.

Poc després de començar es van haver de separar, perquè Johanna va començar un Erasmus a Alemanya. Això va posar contra les cordes la seva història d'amor, però han sabut portar-ho de la millor manera. Pablo aprofita el seu temps lliure per anar a visitar la seva noia, encara que això no sempre va ser ben vist pels pares.

Imatge de Pablo Urdangarin amb la seva nòvia Johanna Zott parlant durant un partit
Pablo Urdangarin fa el pas i presenta la seva noia al seu avi | GTRES

Recentment, amb les vacances de Nadal van tenir l'oportunitat de passar més temps junts i el fill d'Iñaki ho ha aprofitat. Tot i que no va poder celebrar el seu aniversari amb ella el 6 de desembre passat, Johanna no va trigar a reunir-se amb el seu noi.

Però en cap d'aquestes visites Zott es va deixar veure amb la família del jove Urdangarin, a excepció de la infanta Cristina i Irene. Fins a principis d'any, quan el va convidar a assistir amb ell a l'aniversari del seu avi. No obstant això, la seva presència va generar un conflicte als mitjans, ja que no s'han posat d'acord sobre si realment hi era o no.

Muntatge en primer pla de Pablo Urdangarin somrient i Johanna Zott somrient amb una gorra
La parella aviat complirà el seu primer any de relació | e-noticies.cat, Europa Press, GTRES

Un pas decisiu que confirma que la seva relació va molt de debò, ja que ha tingut l'ocasió de presentar-la a la resta de la família. Sobre aquest rumor, Pablo ha pres la determinació de callar i limitar-se a somriure. De la mateixa manera que no va respondre a les preguntes sobre com va veure al seu avi en les últimes reunions a les quals ha assistit.

El fet que ¡Hola! publiqués fotos de la celebració de Joan Carles amb Pablo, ha posat al seu net en una postura difícil. Sobretot perquè afecta col·lateralment Johanna, que ara acapara l'interès dels mitjans per una possible relació amb l'emèrit.

➡️ Gent

Més notícies: