Muntatge de fotos de primer pla del rei emèrit Joan Carles I i Pablo Urdangarin; tots dos apareixen amb la cara seriosa i tenen de fons una imatge amb bitllets d'euro
GENT

Joan Carles I podria haver guanyat un sobresou per l'última hora de Pablo Urdangarin

La presència de Pablo Urdangarin al seu aniversari podria haver estat molt beneficiosa per a Joan Carles I

Joan Carles I podria haver guanyat, segons Pilar Eyre, un sobresou important després de l'última decisió que ha pres Pablo Urdangarin. No hi ha dubte que el jove s'ha convertit en una de les figures més estimades de la casa reial. Per això, la seva presència a l'aniversari de l'emèrit podria haver estat molt beneficiosa per al seu avi.

El 5 de gener passat, les infantes Elena i Cristina —i els seus respectius fills— van viatjar fins a Abu Dhabi per anar a la festa que monarca va organitzar pel seu 86è aniversari.

I encara que al principi es desconeixia la decisió que prendrien els nets de Joan Carles I, finalment, Irene i Pablo Urdangarin van acceptar la invitació. Igual que els seus cosins, Victòria Federica i Froilà.

Els qui no van assistir a aquest esdeveniment van ser el seu net Juan, la reina Sofia, els reis actuals d'Espanya i les seves filles. Tot i això, no hi ha cap dubte que la presència del jugador d'handbol podria haver estat gratament beneficiosa per a l'emèrit.

Muntatge de fotos de Pablo Urdangarin, amb rostre seriós, i al costat una imatge del rei Joan Carles I amb rostre mig somrient
Joan Carles I podria haver guanyat diners gràcies amb la darrera decisió del seu net | GTRES, Europa Press, e-noticies.cat

Segons ha compartit Pilar Eyre al seu canal de YouTube, Joan Carles I podria haver rebut diners a canvi de les imatges que ha publicat la revista ¡Hola!. I encara que tots els membres de la casa reial gaudeixen de popularitat, no és cap secret que Pablo Urdangarin n'és un dels favorits.

Per això, la seva decisió d'acudir a l'aniversari del seu avi podria haver revalorat consideradament les fotografies d'aquesta reunió social.

Joan Carles I podria haver revalorat les fotos del seu aniversari gràcies a la presència de Pablo Urdangarin

Després de lamentar que la Pasqua Militar de Leonor hagi quedat “relegada a les pàgines interiors de les revistes” per l'aniversari de Joan Carles, Eyre s'ha centrat en aquesta festa.

Més concretament, en l'última portada que ha publicat ¡Hola!. A l'últim número de la capçalera podem trobar dues imatges corresponents a la celebració del 86è aniversari de l'emèrit.

En una, Joan Carles I posa envoltat de tots els membres de la seva família que van acudir a aquest esdeveniment. S'hi pot veure les seves dues filles i els seus nets, Victòria Federica, Froilà, Irene i Pablo Urdangarin.

Portada de la revista 'Hola' amb el rei Joan Carles I acompanyat per les filles i els néts
Pilar Eyre comenta totes les fotografies de l'aniversari de Joan Carles I | ¡Hola!

A la segona instantània, de caràcter més informal, apareix el monarca tallant el pastís d'aniversari davant l'atenta mirada dels seus éssers estimats.

Unes imatges que, segons ha confirmat Pilar Eyre, han estat “cedides” per Joan Carles I. “Recordem que el rei emèrit té una relació estreta amb els amos d'¡Hola!. El seu equip d'advocats és de la família dels propietaris d'aquesta revista”, ha afegit la periodista a continuació.

En aquest moment, l'experta en la casa reial ha volgut compartir amb els subscriptors una teoria personal. "No sé si és cert o no, però no m'estranyaria que aquesta exclusiva fos pagada".

Segons Eyre, aquesta especulació no seria tan desgavellada, ja que hi ha un precedent de quan Joan Carles I era rei d'Espanya. Tal com ha recordat, uns dies abans que es casessin Felip i Letícia, “van fer una festa força informal amb amics i familiars”:

Plànol curt de Pilar Eyre asseguda en un escriptori mentre parla de les seves impressions sobre la Pasqua Militar 2024
Pilar Eyre creu que Joan Carles I ha pogut guanyar diners amb les fotos del seu aniversari | YouTube, Pilar Eyre

“Aquestes fotos després van sortir en aquesta mateixa revista. En aquell moment, van culpar Letícia d'aquesta filtració, però ella va haver de callar i en cap moment va poder dir que no era cert.[…]Una persona que treballava en aquesta revista em va explicar que havia estat el mateix Joan Carles qui havia cedit aquestes fotografies i havia cobrat per això”.

Després d'explicar aquesta anècdota, Pilar Eyre ha especulat amb la possibilitat que a l'aniversari de l'emèrit “hagin pagat les despeses de la festa o el desplaçament dels convidats”.

En relació amb la llista de convidats, la comunicadora ha confirmat que finalment hi va haver més absències de les que s'esperaven. “Hi havia noms molt coneguts convocats, però van anar posant excuses.[…]Al final la festa no va tenir aquest llum que ell havia pretès al principi”.

Tot i això, Eyre ha volgut destacar la presència de les infantes i d'alguns dels seus nets. Però qui vertaderament ha pogut revalorar aquesta exclusiva és Pablo Urdangarin, ja que en els darrers mesos s'ha convertit en un dels membres més estimats de la família.