Muntatge d'una captura de '¡De Viernes!' amb Fran Rivera parlant i Rocío Carrasco mirant de banda seriosa
GENT

Una amiga de Rocío Carrasco respon a les acusacions polèmiques de Fran Rivera

Una de les amigues i defensores de Rocío Carrasco ha tornat a les seves xarxes socials amb un missatge clar per a Fran Rivera

Una amiga de Rocío Carrasco respon a través de les xarxes socials a les acusacions polèmiques de Fran Rivera. Al costat d'una fotografia d'ella i diversos companys de professió, María Patiño ha trencat el seu silenci després de la confessió inesperada que va fer el torero al plató de ¡De Viernes!.

Des que Rocío va tornar al focus mediàtic per explicar la seva veritat a través de la seva primera docusèrie, Patiño es va convertir en una de les seves grans defensores.

Muntatge amb María Patiño somrient amb metxes rosses i Rocío Carrasco a 'Bake Off' amb una cua i ulleres negres
María Patiño es va posicionar al costat de Rocío Carrasco després de conèixer la seva història | e-noticies.cat, GTRES, RTVE

De fet, malgrat haver-la qüestionat durant anys, després de conèixer la seva història, María Patiño no ha dubtat a donar la cara per ella més d'una vegada. I prova d'això és l'última batalla legal que manté avui dia amb Antonio David Flores.

El 2022, els carrers de Màlaga van aparèixer plens de cartells amb la cara de l'exguàrdia civil i la paraula maltractador. Un acte que es va produir després de conèixer els suposats maltractaments que va rebre Rocío Carrasco.

Com es podia esperar, aquest acte vandàlic no va agradar gens a Antonio David, que no va trigar a denunciar-ho públicament. Tot i això, María Patiño no va dubtar a sortir en defensa de la seva amiga i va assegurar que havia estat ell mateix qui els havia col·locat.

Fa unes quantes setmanes, la periodista es va convertir en la protagonista principal d'una història narrada pel mateix Fran Rivera. El passat 22 de gener, el torero es va asseure a ¡De Viernes! per aclarir alguns dels dubtes que es van quedar en l'aire després de la primera entrevista a la televisió.

Captura de Fran Rivera com a convidat de De Divendres a Telecincoo
Fran Rivera va assegurar que la periodista li deixava notes al vidre del seu cotxe | Mediaset

Aquell dia, i després de veure unes imatges de María Patiño criticant-lo, el convidat no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de deixar al descobert una informació inesperada:

"El que diu és completament fals i, fixa't, que qui ho diu no tenen cap credibilitat.[…]Es dedicava a deixar-me notes als eixugaparabrises: 'Soc Patiño, vull quedar amb tu'. I em deixava el seu número de telèfon".

Ara, i a través de les xarxes socials, María Patiño ha decidit trencar el seu silenci. I juntament amb una imatge d'ella i alguns amics i companys, no ha dubtat a respondre públicament Fran Rivera: "Frases als eixugaparabrises".

María Patiño respon Fran Rivera a través de les xarxes: "Frases als eixugaparabrises"

Després de la confessió de Fran Rivera, per la qual va ser durament criticat pels usuaris de les xarxes socials, María Patiño va optar per guardar silenci. Tant és així que, tot i que encara estava al capdavant de Socialité, va decidir no pronunciar-s'hi.

Qui sí que va donar la cara per ella va ser el seu cap, company i director d'aquest format, Javier de Hoyos. Tanmateix, el silenci de la televisiva no va aconseguir que el tema passés desapercebut, i prova d'això és el directe que va fer Antonio David Flores a YouTube.

Primer pla de María Patiño amb rostre indignat a 'Sálvame'
María Patiño torna a les xarxes socials i respon públicament Fran Rivera | Mediaset

Ara, Patiño ha decidit fer un pas endavant i no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de respondre públicament Fran Rivera. A través del seu perfil de X, María Patiño ha compartit una imatge molt reveladora.

Després de sortir de Telecinco, la periodista ha volgut demostrar que no està sola. En aquesta imatge, podem veure la televisiva envoltada d'algunes figures conegudes com ara Terelu Campos o Chelo García-Cortés. No obstant això, també podem apreciar diverses persones anònimes.

A través d'aquesta publicació, l'amiga de Rocío Carrasco no ha tingut objeccions a respondre Fran Rivera amb només quatre paraules. "Frases als eixugaparabrises", ha escrit María Patiño.

Després d'aquesta publicació, la periodista ha tornat a publicar dues vegades més aquesta fotografia, encara que, això sí, amb missatges diferents: "Admiro la majoria que treballem en equip. Sento el vostre afecte i el vostre respecte. Els dels eixugaparabrises".

"En aquesta professió, només puc admirar els que van lluitar. Aquesta fotografia representa el meu passat i gràcies a ells és el meu futur. Excepció: els que callen la veritat", ha comentat María Patiño en una altra publicació.