Muntatge amb Isa Pantoja somrient amb una camisa blava, Alberto Isla amb una gorra negra i Asraf Beno a la foto oficial de 'GH Dúo'

GENT

Isa Pantoja parla del pare biològic del seu fill i llança un missatge sobre Asraf Beno

Isa Pantoja recorda a la seva última entrevista per a 'Lecturas' com la va afectar separar-se d'Alberto Isla i que Asraf Beno significa molt a la seva vida

La participació d'Asraf Beno en GH DÚO ha tornat a posar d'actualitat la seva relació amb Isa Pantoja. Només tres mesos després de la seva boda a Sevilla, un nou reality els ha tornat a separar.

Mentre el ceutí és a Guadalix, Isa ha obert les portes de casa seva. La llar que comparteix amb el model i sobre la qual penja el record d'Alberto Isla, el pare biològic del seu fill. Sobre això i Asraf, Isa s'ha sincerat en una entrevista per a la revista Lecturas que ja es troba als quioscos.

Isa Pantoja parla de com va viure la separació d'Alberto Isla: "Va ser un moment dolent"

Isa Pantoja i Asraf Beno s'han tornat a convertir en actualitat. La possible nova maternitat de la filla de la 'tonadillera' ha estat la gran sorpresa de la nova edició de GH DÚO. El model va assegurar a la casa que hi havia una possibilitat que estigués embarassada, però encara no hi ha confirmació.

Avui, dimecres 17 de gener, Isa apareix a la portada de Lecturas per parlar d'alguna cosa que no té res a veure amb el seu embaràs. La filla d'Isabel Pantoja ha obert les portes de la llar que comparteix amb Asraf per ensenyar cada racó.

Una llar que va llogar justament quan "m'estava separant d'Alberto". Isa recorda aquest moment com quelcom molt "dolent" i reconeix que "no tenia gaires ganes de decorar-la". I no és estrany, perquè la relació entre ells va estar plena d'anades i vingudes.

Alberto Isla, Isa Pantoja i el seu fill, passejant pels carrers de Madrid en el 2018
Alberto Isla sempre ha exercit com a pare biològic del fill d'Isa Pantoja | GTRES

La primera separació va arribar el 2014, pocs mesos després que naixés Albertito. Tres anys després, el 2017, ho tornarien a intentar, una altra vegada sense èxit. Amb el temps, les desavinences que els separaven van desaparèixer i, actualment, mantenen una relació cordial.

Encara que Isa ha refet la seva vida amb Asraf i el ceutí considera Albertito com el seu propi fill, Isla també exerceix com a pare. Tots tres semblen haver format una pinya i la filla de la 'tonadillera' no oblida que ell és l'únic pare biològic del nen.

Isa Pantoja reconeix que gràcies a Asraf Beno ha recuperat la calma

Un any després de posar punt final de manera definitiva a la seva relació amb Alberto, Isa va conèixer Asraf a GH VIP. Encara que la seva relació sempre va ser qüestionada, amb el temps han demostrat que estan realment enamorats.

Beno es va instal·lar a la casa que Isa havia llogat i va passar a formar part de la família de la col·laboradora. Sobretot, s'ha convertit en un pare per a Albertito, a qui ha vist créixer. De fet, a l'entrevista per a Lecturas, Isa admet que "ara he format una família amb Asraf".

Slfie d'Isa Pantoja amb Asraf Beno mirant a càmera molt somrients
Isa ha trobat en Asraf un segon pare per al seu fill | Instagram, @isapantojam

"Ell s'ha encarregat de decorar la majoria de la casa", explica. La bona relació entre el model i el fill d'Isa ha fet que el seu marit actual sigui una figura paterna per al nen. Un paper que ell ha assumit amb afecte, però sense oblidar qui n'és el vertader pare.

Alberto ha acceptat la presència de Beno a la vida del seu fill, però continua sent una part fonamental en la vida del petit. Una situació que Isa ha portat de manera exemplar i ha aconseguit que els tres homes que han marcat la seva vida tinguin una relació excel·lent. Fins i tot el seu ex va donar suport a Beno a Supervivientes, un detall que Isa va agrair mostrant el respecte que existeix entre tots dos.

Ara que està disposada a ampliar la família amb l'Asraf i donar-li un germanet o germaneta al seu fill, Isa està en el seu millor moment. És cert que el distanciament amb la seva mare continua causant-li dolor, però a la col·laboradora només la preocupa el benestar d'Alberto. Cosa per la qual lluita diàriament i que ha aconseguit gràcies a l'estabilitat que hi ha entre la seva exparella i el seu marit actual.

➡️ Gent

Més notícies: