Muntatge en primer pla de Pablo Urdangarin somrient i Johanna Zott somrient amb una gorra

GENT

Pablo Urdangarin aparta Johanna Zott del seu últim pla per intentar protegir-la

Pablo Urdangarin té al cap un propòsit que deixa fora Johanna Zott per evitar que la jove acabi sortint perjudicada

Pablo Urdangarin té entre mans un objectiu amb què pensa obtenir la justícia que creu que es mereix la seva família. El fill de la infanta Cristina i Iñaki ha pres una determinació, on Johanna Zott queda totalment fora dels seus plans.

Ara la relació està més que consolidada i estan esperant el moment idoni per anar-se'n a viure junts, Pablo vol protegir-la tant sí com no. El seu pla consisteix a venjar-se de la seva tieta Letícia i fer que aquesta es doblegui davant seu. Com? Aconseguint destacar a l'handbol guanyant una medalla als Jocs Olímpics, cosa que obligaria la reina a reconèixer els seus mèrits.

L'objectiu de Pablo Urdangarin que deixa fora Johanna Zott: vol triomfar als Jocs Olímpics per venjar-se de Letícia

Pablo Urdangarin té molt clar quin és el seu futur i el paper que Johanna Zott hi té. Els joves acaben de celebrar el seu primer any de relació i han demostrat que el seu amor és capaç de superar obstacles.

Primer va ser la distància que es va interposar entre ells quan Johanna va marxar a Alemanya a estudiar un Erasmus. Després de finalitzar-lo i tornar a Barcelona, la intenció de Pablo era anar-se'n a viure junts, però, de moment, els pares d'ella es neguen.

Pablo Urdangarin amb rostre seriós després de ser preguntat pel divorci recent dels seus pares a l'interior d'un pavelló
Pablo Urdangarin vol aconseguir una medalla olímpica | Europa Press

El jove Urdangarin comparteix gran part de la seva vida amb la seva noia, però on no hi compta és en el seu pla de venjança. El fill de la infanta Cristina té el ferm objectiu de triomfar a l'handbol i no només perquè representa la seva gran passió.

El seu pla consisteix a arribar als Jocs Olímpics i aconseguir una medalla. Però, per què? Perquè si ho fa, aconseguirà que Letícia es vegi obligada a rebre'l a La Zarzuela, segons El Nacional.

Muntatge de Pablo Urdangarin seriós amb un jersei gris i Letizia somrient amb una brusa blava
Pablo vol que Letícia el rebi a La Zarzuela com a medallista olímpic | e-noticies.cat, Europa Press

D'aquesta manera, la reina no tindria més remei que reconèixer davant de tothom els seus èxits i aplaudir el fill d'Iñaki Urdangarin. Aquest pla obeeix a l'objectiu de Pablo d'aconseguir que la seva família obtingui, d'alguna manera, la venjança que es mereix. Tot això sense comptar amb Johanna, que es queda fora del propòsit del seu noi, ja que ella no hi serà.

Pablo Urdangarin vol protegir Johanna Zott

El propòsit de Pablo de fer-se un lloc a l'handbol i obtenir la seva vendetta ho farà sense la companyia de Johanna. La intenció del jove és protegir-la i mantenir-la al marge dels seus problemes amb Letícia i Felip.

No desitja que la seva noia es vegi esquitxada pels conflictes de la família reial, cosa que els pares de la noia li agrairan. Segons la mateixa informació, els progenitors de Johanna no van veure amb bons ulls el seu idil·li amb Pablo per la seva relació amb els Borbons.

Imatge de Pablo Urdangarin amb la seva nòvia Johanna Zott parlant durant un partit
Pablo vol protegir Johanna i l'exclou del seu pla de venjança | GTRES

Ara bé, han pogut comprovar que el fill de la infanta Cristina té les coses molt clares i n'està completament desvinculat. Des que Pablo va ser conscient del paper que va exercir la reina en la seva situació familiar, ha trencat tota relació.

La culpa de tots els problemes de la família en veure com es va apartar dels Urdangarin i els va donar totalment l'esquena. Ara, gràcies a l'handbol, pot fer que les coses canviïn i demostrar a la seva tieta que el seu cognom va més enllà dels escàndols.

Primer pla de Pablo Urdangarin amb els cabells cobrint-li part de la cara
Pablo vol demostrar que la seva família pot triomfar lluny dels escàndols | GTRES

La imatge de Pablo sent rebut a La Zarzuela com a medallista olímpic cobra força al seu cap, encara que no hi sigui Johanna. Tanmateix, sap que no serà un camí fàcil i que abans ha de treballar per destacar en la disciplina esportiva.

Però compta amb el suport del seu pare, que sí que va aconseguir dues medalles olímpiques de bronze als Jocs Olímpics d'Atlanta i Sydney.

➡️ Gent

Més notícies: