Muntatge de Sara Carbonero amb rostre neutre i pendents llargs, Iker Casillas somrient i una conversa

GENT

El problema d'Iker Casillas després del missatge d'alarma llançat per Sara Carbonero

Iker Casillas reacciona a l'última hora relacionada amb la Federació justament després que Sara Carbonero publiqués un missatge enigmàtic

Iker Casillas i Sara Carbonero han revolucionat les xarxes socials, però per diferents motius. Mentre la periodista publicava un missatge enigmàtic des de l'hospital, el porter de la selecció generava polèmica.

Recentment s'han produït una sèrie de registres dins de la RFEF que han enterbolit l'esport rei. Això ha fet que Iker reaccionés amb un missatge a la xarxa social X mostrant la seva opinió al respecte.

El problema d'Iker Casillas: la UCO registra la Ciutat del Futbol de Las Rozas i deté set persones

Iker Casillas es troba en una situació complicada on les emocions es troben barrejades. Fa unes hores van tenir lloc dos esdeveniments a la seva vida que l'han omplert de preocupació.

Sara Carbonero publicava un missatge des d'un hospital que va fer saltar totes les alarmes sobre el seu estat de salut. Encara que no va confirmar el motiu de la visita, les seves paraules van commocionar els seus més de tres milions de seguidors.

Coincidint amb això, Casillas era testimoni d'això que estava tenint lloc a la Ciutat del Futbol, a Las Rozas, dimecres 20 de març. La trama sobre els suposats contractes il·legals a l'època de Luis Rubiales continua sent investigada i la UCO ha hagut d'intervenir.

Primer pla d'Iker Casillas somrient a 'OMG! La Liga Music Experience'
Iker Casillas ha reaccionat als registres a la Federació | Europa Press

Després que la jutgessa veiés com la seva petició que des de la RFEF lliuressin la informació sol·licitada fos denegada, aquesta ha ordenat el registre. El problema d'Iker ha estat veure com la unitat encarregada de delictes de corrupció entrava a la Ciutat del Futbol per endur-se documentació.

Una estampa que enterboleix la imatge de l'esport rei i al qual tants anys de la seva vida va dedicar Iker durant la seva etapa esportiva. Com a mostra de la seva indignació, el porter de la selecció publicava un tuit d'allò més revelador mitjançant emoticones. "Més merda al futbol espanyol".

Tweet d'Iker Casillas opinant sobre la Federació Espanyol de Futbol el 20 de març de 2024
Iker Casillas opina sobre el que està passant a la Federació | Twitter, @IkerCasillas

D'una manera molt gràfica, Casillas deixava clara la seva postura sobre tot allò que estava tenint lloc al voltant de la Federació. Un problema molt greu, ja que la UCO no només s'ha encarregat d'emportar-se documentació compromesa, també s'han fet set detencions.

Aquesta operació s'emmarca dins de la investigació que s'està duent a terme sobre les presumptes irregularitats en contractes de la RFEF. Entre aquests, la celebració de la Supercopa d'Espanya a l'Aràbia Saudita. Després de retirar-se del futbol, Iker va ser un dels candidats a president de la Federació, però va acabar no presentant-se.

Sara Carbonero fa saltar les alarmes amb el missatge des de l'hospital

Gairebé al mateix temps que Iker es feia ressò dels problemes de la Federació, Sara publicava un missatge a les seves xarxes socials. Ho feia amb un vídeo enigmàtic i unes paraules fent referència a la seva estada a l'hospital.

"Em produeix una estranya alegria que a l'habitació 678, justament en aquest moment, algú llegeix exactament el mateix llibre que jo", començava dient. Unes paraules que han fet saltar les alarmes sobre una possible recaiguda al càncer que li van diagnosticar el 2019.

Post de Sara Carbonero a Instagram pujant el volum el 19 de març de 2024
El missatge de Sara Carbonero ha fet saltar les alarmes sobre el seu càncer | Instagram, saracarbonero

El seu text fa referència a com experimenta la visita a l'hospital i els "codis" que hi ha entre la gent. "Tots sabem la necessitat d'afecte aquests dies interminables", continua exposant. "Entre aquestes parets es valora molt més qualsevol gest, qualsevol detall, qualsevol alè d'aire fresc", afegeix.

Ràpidament, els seus seguidors han reaccionat a les seves paraules, enviant-li missatges carregats de força i afecte. Entre ells, nombroses figures conegudes com ara Isabel Jiménez, Eva González o Màxim Huerta.

La incertesa s'ha instal·lat en tots pensant en un agreujament de la seva salut, però Sara ha tranquil·litzat amb la seva última història. En aquesta la veiem caminant pel carrer mentre sona de fons el tema Home (en català, 'llar') de la cantant Kira. Per això s'intueix que la periodista ha tornat a casa després de visitar l'hospital.

➡️ Gent

Més notícies: