Muntatge de fotos d'Iñaki Urdangarin, amb rostre mig somrient, i el seu fill, Pablo Urdangarin després de finalitzar un partit d'handbol

GENT

Pablo Urdangarin envia un missatge sobre Iñaki Urdangarin que confirma moltes coses

Pablo Urdangarin ha decidit mantenir el cognom del seu pare a la samarreta d'handbol reconeixent públicament que n'està molt orgullós

Pablo Urdangarin ha fet un pas clau amb què confirma el que realment sent pel seu pare. El fill de Cristina i Iñaki sempre s'ha mostrat proper a l'exduc de Palma, principalment per la seva passió per l'handbol.

El jove sent una vertadera vocació per aquesta disciplina i està decidit a guanyar-s'hi la vida. Urdangarin li ha donat suport en la seva decisió i, com a mostra del seu agraïment, Pablo ha plasmat el seu cognom a la seva nova samarreta.

Pablo Urdangarin i el seu missatge a Iñaki: manté el cognom a la seva samarreta d'handbol

Pablo Urdangarin ha donat mostres que ha heretat el talent del seu pare pel que fa a la pista. El fill de la infanta Cristina i Iñaki és un dels jugadors més destacats de l'equip d'handbol Granollers.

Per això va prendre la decisió ferma de dedicar-se completament a aquest esport per seguir així la trajectòria del seu progenitor. Va canviar el FC Barcelona i va fitxar pel Granollers, on sembla haver encaixat sense problemes.

Iñaki Urdangarin parlant amb Pablo Urdangarin a la pista d'handbol d'Osca
Iñaki Urdangarin sempre ha mostrat el seu suport a Pablo | Redes sociales

És habitual veure els seus pares a les grades donant-li suport en cada partit, així com la seva xicota, Johanna Zott. Encara que la jove estudia a Alemanya, quan torna a Espanya no dubta a anar a animar Pablo.

Però si hi ha algú que Pablo aprecia per sobre de tot és Iñaki. L'exduc de Palma s'ha convertit en el seu fidel conseller i la persona en qui mirar-se per aconseguir el seu objectiu. Per això, el jove li ha volgut enviar un missatge en la seva nova equipació.

Pablo Urdangarin subjectant la samarreta del Granollers amb el president
Pablo Urdangarin manté el cognom del seu pare a la seva nova samarreta | Handbol de Granollers

A la presentació de la nova samarreta, Pablo ha triat lluir el cognom 'Urdangarin' a l'esquena, igual que el va portar el seu pare. Com recull El Nacional, va declinar portar el seu nom o qualsevol altra variació, com ara 'P. Urdangarin'.

A més, el número escollit és el 77, un altre gest més en record al número 7 que durant anys va portar Iñaki com a jugador. Sens dubte, Pablo vol tenir molt present la figura del seu progenitor i reconèixer-li públicament l'admiració que hi sent.

La decisió de Pablo Urdangarin confirma que està orgullós del seu pare

El fet que Pablo hagi decidit portar el cognom del pare confirma que el jove està molt orgullós d'Iñaki. Ha optat per mantenir viva la presència de l'exduc de Palma a la pista d'handbol i que se'l reconegui com a fill seu.

Ni el cas Nóos ni el seu divorci amb Cristina han fet que el jove rebutgi la seva figura paterna ni senti vergonya del seu cognom, Urdangarin. Tot al contrari, ho llueix amb orgull, sabent que per a la família Borbó podria no ser del seu gust.

Pablo Urdangarin fent un petó a Iñaki Urdangarin a la galta
Pablo Urdangarin demostra que està molt orgullós del seu pare | GTRES

De fet, com apunta El Nacional, a "certs cercles" no els sembla gens bé que Pablo llueixi el cognom 'Urdangarin'. La seva implicació i el seu posterior empresonament pel cas Nóos va danyar profundament la imatge de la institució i hi ha qui no li ho perdona.

Ara bé, tampoc seria recomanable el cognom 'Borbó', després de les últimes polèmiques que han esquitxat el clan. Per tant, per a Pablo pesa més el seu desig d'homenatjar Iñaki que de complaure la resta de persones.

Pablo Urdangarin fent-se un selfie amb la seva família a la grada després d'un partit d'handbol
L'exduc de Palma no es perd cap partit de Pablo | GTRES

No cal dir que per a Iñaki és tot un orgull comprovar com Pablo ha tingut aquest gest amb ell. Li va donar suport des del primer moment i continua fent-ho, aportant la seva experiència per millorar el rendiment del seu fill en aquesta disciplina esportiva.

Quan pot, acudeix als partits de Pablo per animar-lo i celebrar amb ell els seus èxits. Fet en què coincideix amb la infanta, amb qui fa torns per no estar junts a les grades.